Followers MamaTisya

Tuesday, May 28, 2013

FREE shower gel dr Yves Rocher


smlm time lunch kami ke Parkson@Pavilion
nk collect free gift dr Yves Rocher
nasibaik tmpt redeem dkt ngan opis kn
so dpt la kami free shower gel 50ml ni
 

actually 1st time aku dgr brand ni...kalo tgk mcm ala2 bodyshop
ada lotion,shower gel skincare dan mcm2 lg
harga pn tkde la mhl sgt...set utk gift pn ada
 



ni antara flavour shower gel yg kami bole pilih
blackberry, peach, raspberry, vanilla & oat

actually aku nk flavour strawberry tp tkde stock...
so promoter ni bg kami bau yg botol beso...wangggiiiiii rs mcm nk mkn



so ni la pilihan kami
julia amik peach, aku amik raspberry & dila amik vanilla
kalo korang nk bli, 1 botol shower gel 50ml = rm 9.00




lps tu promoter bg kitorang test bau perfume plak...
sedap gk baunye

kalo korang nk..print link ni

bole redeemed kt parkson pavilion and subang parade je 
before 9 june 2013..itupn while stock last tau

**kemenangan ke-41 utk 2013

4 comments:

syawalsimpsons said...

ala egat kat setiap kedai dorang..kat alamanda ni ada 1..tapi tak penah masuk pon

Ann Ishak said...

ada tak yang bau rose punya?

Nana said...

Banyak dah adiah free ek hehe

Nad MamaZN said...

Bestnye!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...