Followers MamaTisya

Tuesday, May 21, 2013

Jelly Bunny @KLCC



lps shopping kt bodyshop aritu..singgah jellbunny....
actually aku nk bli b4 p korea tp time aku p aritu tkde size...
so lastweek bila singgah kebetulan ada diskaun 20% so apa lg..
cergas la cr kasut berkenan dihati...
sbb rmi sgt ckp best pki kasut jellbunny ni...
nk2 plak aku tau regenye murah...kira bole bli la lebih dr 1:-p


ok jom kasi uolsss tgk design2 kasut jellbunny ni
colorful tau..mmmg rambang mata...
kalo ikut ati smua color nk kn...tp sbr2...hehehe






testing2 jellbunny mana yg berkenan...

ok dh dpt rembat kasut jellbunny idaman

aku punye jellbunny yg flat rm 29...
bff aku pilih yg ada heel skit...rm 49
nk dpt diskaun tu kena bli 2 pasang baru dpt 20%
so utk permulaan aku & bff amik sorg 1 so dpt la 20% utk 2 kasut tu

actually aku nk bli gk yg ada heels tu tp syg size 8 tkde...
aku kn kaki model:-p so sementara tgh ada sales ni
ingat aku nk pegi lg tnye kot2 dh ada size 8 di restok
so kalo korang nk bli & dpt 20% diskaun 
makesure b4 9 june 2013


aku dh rasmi time outstation Penang...
so saper2 yg nk merasa kasut jellbunny ni...
sila la terjah outlet berdekatan...
selain dr klcc..ada kt midvalley & one utama....
kasut jellbunny ni serius best pki....dan yg penting wangiiiiii rs nk mkn:)
yg penting murah & cantik...kalo skali tgk ala2 mcm kedai crocs 
tp crocs mhl...yg jellbunny paling murah rm 29 :)

10 comments:

syawalsimpsons said...

alahai kasut patern ni x sesuai pulok ngan kaki jemah ni..mmmmm

juelee said...

aritu ada tengok kat MV kasut JB ni.. tapi masa tu xde sale... sedap pakai, kalau yg flat rasa mcm tak pkai kasut hehehhe... ringan sangat tapi kita tak beli pun sbb fitflop msih elok lg.. sok dah jahanam baru beli JB ni nak try...

Nad MamaZN said...

Klu saiz 8 pun kene restock cemane plak la ngan saiz 9
Tah2 takde dh kot huhu

MrS. F!zA said...

selalu tgk blog viruspade n ceeramoon bt entri psl jelly bunny ni..nmpk mcm best je..ni akk upload byk patern dia...lawa ahh yg biru royal tu..adehh

Zura@Iwan said...

kena terjah kl la gitu..png blm ada lg nie..hehe

Nana said...

Mati2 igt kasut jelly bunny ni kasut budak heheh murah gak ek harga di

fazilzura said...

selalu je lalu depn kedai nye ni .. mmg meriah sgt .. tp ada kwn beli dia ckp x selesa.. tkut plak ku nak beli ..
tp muroh yew... aci le nk rembat 1

cha said...

murahnya. menyesal plak beli cotton on rm49 huhu dhla yg ni comel lote je

Pinkjambu said...

weyyyyyy aku ade satu, ce ko bau kasot ko.. hahaha xsenonoh soh org bau kasot, sedap wangi bau jellyyyy!!! kikikiki

Cik Eka said...

kite tengah google jelly bunny. nampak blog awak. yayy nak pi cari lah dua pasang. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...