Followers MamaTisya

Tuesday, May 28, 2013

kali ke-2 mkn di Pepper Lunch @Pavilion


bff aku ajk mkn makanan Jepun
so kami singgah  Pepper Lunch
ni kali ke-2 mkn cni
utk yg belum tau...mkn kt sini mcm kita masak dlm iron plate tu
so gaul2 time tgh berasap2 tu :) 


aritu aku try chicken ...kalini try beef plak
nama menu aku beef curry pepper rice with cheese rm 16.80


terror dh mkn guna chopstick :)


julia tetap setia menu yg sama mcm 1st dlu
chicken pepper rice rm 14.80




dila plak mkn salmon pepper rice rm 16.80



licin smuanye....kenyang smp mlm:)

8 comments:

Tina Othman said...

Nyum bestnya, nanti klu g pavi boleh try

Norliza Nordin said...

wahh cam sedap aje.. kene try ni.. hehehe

syawalsimpsons said...

tahniah...akhirnyer dah terrer sudah..kikikiki

cha said...

dia mmg mcm tak masak sangat masa mula2 dapat eh kak? pastu kita sendiri ke terbalikkan2 kat plate panas tu? huhu

Nana said...

Nampak sedp
Tp jauh la plak pavi
Klw aeon kan bes hehe

Chekgu Azrine said...

hadoiii...sedapnya..tak pnh cuba makan makanan cenggini lg..suka tgok blog u sbb mcm2 jenis makanan ada..hehe

Nad MamaZN said...

Ada kt 1 tmpt je kak?
Kat pavi je ek?

el said...

tulung bkk branch kt penang plissssss hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...