Followers MamaTisya

Wednesday, May 22, 2013

blueberry cheese tart for Mother's Day


vkend lps blk gombak cz nk bg ole2 korea kt adik2 aku
so aku order la blueberry cheese tart ni

biasa la si kecik ni..tk nyempat2 nk terkam kn...


disebabkn sedap...aku up lg gmbr ni...hehehe
tp disebabkn bz dlm erti kata lain mls pn ye gk...so order saje :)
lgpn tmpt utk pickup dkt je ngan umh kn
so aku order 1 box ada 25 biji = rm 20
sedondon bj hard rock cafe korea :)

anak dara ni org soh posing dlu ...
cpt tul die ngap blueberry cheese tart tu...hehehe


menu utama aritu...mama ku masak nasi ayam....
aku saje hias ala2 kt kedai...kemain ltk ayam byk kn...
dh kata masak sendiri...cuba kt kedai...tk dpt ayam byk camgini...hehehe


saper nk order bole cal cik nor 0126409836 
die bole delivery gk tp kena charge la...if nk collect sdiri
 lokasi rumah die kt area Psr Datok keramat, Lorong Keramat Dalam 3
ni tokey sama yg aku bli durian crepe dlu...die jual mcm2
korang bole tgk fb  Mommy Hommy Delicacies

7 comments:

el said...

lama x wat egg tart
tgk nasi ayam tu beselera betul..suka order nasi ayam ..ayam goreng mcm tu

Myra Jay said...

Sedapnya... Myra suka blueberry..
Apa perisa pun suka asalkan cheese tart.. ;)

dah lama tak makan :D

Fai CeritaCinta said...

sejak pregnant ni fai sukaaaa sangat makan bluberry cheese tart ni... silap2 25biji tu fai boleh habiskan sorang. hehehe

Zura@Iwan said...

blueberry cheese tart ..nyummy...

Nana said...

Tgk pon tau sedap
Pendek kata seme yg yati jual sedap kan

mommy hommy delicacies said...

Tq kak.. Klu malas lg, bleh order cistat lg...

~ana~ said...

uwaaaa....mak yong ni x dpt2 lg ni mcm mn nih..hehehehe.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...