Followers MamaTisya

Wednesday, May 1, 2013

wordless wednesday #109

cuba korang tgk video ni...haha korang ada tk mcm dlm video tu...
aku bab amik makanan tu ye..tp bab amik gmbr sdiri tu jrg2...
bab mkn tu best sbb bole review blk di kala tktau nk mkn apa..hahaha
smua family aku dh sedia maklum yg aku suka amik gmbr makanan 
nasibaik mereka smua memahami aku...:-p

3 comments:

Myra Jay said...

Hahaa, ada gak persamaan serba sikit :)

cha said...

hahaha btul kak bab makanan tu sama tp takdela smpai gosok gigi pun nk tgkp wahaha lawakla video ni

Nana said...

haha sama
amek gamba sendiri mmg jarang la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...