Followers MamaTisya

Thursday, June 11, 2015

Directd Gadget Mega Store - The Largest Mobile Phone Shop in Malaysia




Directd Gadget Mega Store kt PJ ni pusat terbesar utk uolsss membeli telefon bimbit & aksesori
mmg harganya jauh lebih murah dr kedai2 hp kt shoppingmall 
actually outlet nye yg 1st ada kt Subang..yg kt PJ ni baru je lg buka
tp yg kt PJ ni lg besar compare yg kt Subang


byk pilihan handphone uolss bole bli..pilih je yg mana berkenan di hati




tgk la ank daraku bz gk dok testing2 hp :-p



kt tingkat atas plak ada jual aksesori handphone
kawasan yg luas so tkde la sesak if rmi org kn
bila uolsss dh pilih hadphone yg mana berkenan kt tingkat bwh...
lps tu naik la tingkat ats ni..diorang trus amik set handphone yg kita nk bli tu



sebelum blk bergmbr kt kete ni cz ada contest
and alhamdulillah gmbr aku terpilih menang handphone Nokia Asha 503

v
v
v

v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v

v
v


v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
ni la outlet kt Subang..mmg rmi org & kedai pn sempit tp ada 2 lot kedai 
kalo yg nk bli handphone tu, kena tau dh model mana yg korang nk bli
sbb kt subang ni, trus je ckp model mana yg korang nk then diorang tgk ada ke stock
kalo yg kt PJ tu, bole la belek2 dlu handphone yg dipamerkan




time ni belikan handphone utk parent aku 
sempena anniversary diorang lastyear

4 comments:

Nad MamaZN said...

saya skrg g outlet dia yg kt klang je..dekat sket.. takde dah g subang tu..

syawalsimpsons said...

lepas ni boleh try membeli kat PJ pulok la...sebelom ni beli HP en asbeen pon kat subang jugak...beli kat PJ tak la berimpit sangat

Nory Zoulkefle said...

nak cari gadget nnt bolehlah terjah sini..heheh

Ibu Lala said...

Boleh la pegi nanti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...