Followers MamaTisya

Thursday, June 11, 2015

lunch @ Cheese Naan Best In Town



lama tk mkn kt Cheese Naan Best In Town!
last mkn feb 2014...lastweek ke JLN TAR
lps tu singgah lunch sini...kalo dlu2 nk mkn cheese naan lps kul 6 baru ada
tp sejak2 dh msk JJCM diorang cptkn


harga masih sama mcm thn lps cumanye ada charge GST la kn


tp aritu tgk cheese naan nye makin nipis..rs dlu2 tebal skit
tp kt sini cheese naan kena mkn cpt2 bila dh sejuk dh keras..tk best


aritu order cheese naan rm 6 , beef keema rm 10
 & beriyani kambing rm 18...smua share berdua
actually ada order gk tandoori tp bila smp menu tu part dada 
so aku cansel sbb nk part peha dh abis katanye
nasi tu mmg byk la, kambing pn beso tp xbrp kena ngan tekak sbb kering


kalo korang nk try..alamatnye spt di bawah:

RSMY House of real beriani
No 11 & 13 Jalan Medan Tuanku, KL
Tel: 03 26970700
waktu operasi:
 isnin-khamis (11 pg - 12 mlm) - Naan bermula 12tgh hari
jumaat  (11 pg - 1pg) - Naan bermula 12tgh hari
sabtu  (4 ptg - 1pg) - Naan bermula 5ptg
ahad ( 4 ptg - 12 mlm ) - Naan bermula 5ptg

11 comments:

juelee said...

dr peknen nk makan tak dapat2 lg mujur anak tak ngences hihi

syawalsimpsons said...

adoiii geram je tgk cheese naan ni tau

Nana said...

owh tengahari dah ada nan ek dulu kena tgu kul 6

Miz Eija said...

my fav ni mama tisya... kalu kat area subang ni jam 4 ptg baru ada

lieyalatif said...

ishh lieya ni dari dulu nak try tak pergi2 lagi...dan nak puase dah hahaahahaah...lteliur tgk laa amy...tgk le mlm2 weekend gi ngeteh sane ngan anak2.....sure sedap tu kan...

Chekgu Azrine said...

skang rin suka makan dekat columbia hosp tu je..dekat...

Nad MamaZN said...

komen saya sama ngan juelee hehehe

- dieyana - said...

mmng terbaeekkk..lama tak mkn..mcm kena pergi mkn sebelum posa..hihiih..biasa g mkn dekat setapak blkg sepital Colombia tu..dekat ngan rmh ;-))

el said...

kt penang ni x de cheese nan mcm kat RSMY tu
ntah bila nak merasanye huhu

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis,
sob3
situ terjah KL tak sempat nak pi
sob3

Ainul Mustafa said...

kt shah alam ada 1 kedai yg sedap roti nan dia. dkt sek 9. bg saya lg sedap dr RSMY. apapun selera setiap org berbeza kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...