Followers MamaTisya

Tuesday, January 9, 2018

Chicken Chop besar & rangup !!!


jumaat aritu aku tido shah alam sbb sabtu ada event kt area shah alam
menu dinner kita layan chicken chop beso & rangup ni
ada fries & coleslaw pastu sos cili & sos blackpepper


slalu mkn kt kedai aritu aku tapau sbb hujan kn
sebekas tu rm 9...mmg beso...ni nama kedainya Mail Catering
die terima tempahan juga..lokasinya kt seskyen 23 shah alam



seronok tgk ank2 buah happy mkn sama2...menu fav diorang juga ni


happy maklong tgk ank2 arwah..walaupun dlm hati sayu sebenarnya
semoga mereka tabah...cuma yaya kdg2 nangis maybe rindu pelukan arwah mummy :( :( :(
arini genap 26 hari arwah meninggalkan kita semua.....alfatihah

11 comments:

  1. best bila makan ramai2..berebut2 tu..
    Allahuakbar..sayu jer kan bila tgk..
    Aku ni nasib jauh & nasib dah terbiasa bertiga.

    ReplyDelete
  2. sedapnye nmpk chicken chop tuu...nape ngan mak dorang...sorry tak tau cite...

    ReplyDelete
  3. Memang besor ayamnya MT ..
    Akak yg tinggal di S.Alam ni pun baru tahu MAIL Catering ni..
    Nanti nak terjag jugak lah..

    ReplyDelete
  4. perghhhhhhhhhhhh mmg puas hati ni amy....mau tak abis ni kalo lieya nie...kene shara berdue nie.....mcm ni le bagus tak kedekut bahan kan....

    ReplyDelete
  5. Alfatihah buat Yang meninggalkan sayunya tgk anak2 yg ditinggalkan. Tp ayam tunmmg nampak sedap

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, rezeki untuk mereka.

    ReplyDelete
  7. murah tu chicken chop dengan saiz besar mcm tu...


    al Fatihah...

    ReplyDelete
  8. Besar sungguh kak. Berbaloi makan.

    ReplyDelete
  9. Wah besarnya, seronok anak-anak makan ya.. Al Fatihah untuk arwah adik ipar Amy..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...