Followers MamaTisya

Thursday, January 4, 2018

English Lunch ~ Buy 2 Free 2 Subway Malaysia...jimat !!!!




biasa english bfast kn ...ok ni english lunch
hah skali skala time lunch layan menu roti ni...
asyik mkn nasi je kn...kita ubah angin
bila mkn subway time lunch ni 
tringat ms holiday london dulu menu subway la slalu mkn


actually aku ada voucher yg dpt dr petronas ni
ingt tk aku update entry INI...kalo tk ingt sila baca blk :-p
disebabkan aku ada 2 voucher tu psl dpt buy 2 free2
nk take away pn bole tp kitorang dine-in aritu


 utk yg tk pernh mkn subway...meh nk share cara nk order
ada mcm2 menu..so pilih la yg mn korang suka
bole order set ataupun nk order roti saje pn xpe


lps tu korang pilih jenis roti...ada mcm2 tp kdg2 ada yg xde stock
aku pilih roti PARMESAN OREGANO utk 4 roti
roti tu plak ada 2 size tau..6 inch & footlong...tp biasa org amik yg 6 inch
lps tu diorang akan ltk inti yg korang pilih tu la

kalau nk tgk jenis roti tu bole tgk entry masa aku 1st time dulu mkn subway


lps tu utk sayur & sos korang bole pilih nk ltk yg mana...hubbyku sayur & sos semua die ltk
aku plak utk sayur tkmo bawang & timun jeruk yg masam tu..yg lain smua ltk
sos plak aku ltk smua kecuali mustard

A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on



yg kemain meleleh sos tu Spicy Italian
yg satu lg tu Steak & Cheese


yg ni plak Meatball Marinara & Chicken Teriyaki


yg redeem voucher tu set roti + air
so utk air amik fresh orange & coke...air tu rm 3.40 each...
so total smua rm 31.80 utk 4 roti & 2 air ..alhamdulillah kenyang
mmg lama btul aku tk mkn Subway...fav aku Steak & Cheese & Meatball Marinara

6 comments:

PeRdU cINta said...

Lamanya tak makan subway ni...seronok makan subway sebab semua boleh pilih ikut citarasa sendiri...

Chekgu Azrine said...

kita dah lama sgt tak makan subway ni...huhu..tgk terliur sgt!

Nur Azian Jaafar said...

lama tak mkn subway. seronok la dpt mkn free kan..

Ana Suhana said...

Ana kalau roti suka honey oat dan parmesan origano juga. Extra olive. Haha.

Tgk entri ni rasa craving nak makan subway pulak. =)

Shahida Dzulkafli said...

Yeah!! Sep sikit.. Samalah kesukaan kita kak.. Sha pun suka steak and cheese.. Tapi tak bertuah untuk dapat voucher ini.. sadis rasanya.. hehehe

Mimi Azirah said...

Sedapnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...