Followers MamaTisya

Monday, January 15, 2018

air Terer Taro yg sedap di Boat Noodle



bila breakfast tk mkn nasi..lunch mesti cari nasi ...gigil tk mkn nasi :-p laparrrrr


eh nape air ada 3 ni...kami berdua je :)


actually yg thai ice green tea utk geng kitorang yg minta tlg soh tapaukan
hah yg pepel tu namanya Terer Taro perisa keladi...dh 2 x aku minum sedap bg tekak aku
biasa aku order thai ice tea tu


aku mkn krapow chicken rice & terer taro ( air perisa keladi)


bf julia mkn bangkok omelette rice & thai ice tea



ni ada  menu air baru ~ blue butterfly


ni plak menu baru utk makanan...kraw pad super rice & pad thai

A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on

9 comments:

  1. sedapnya.. lama tak layan boat noodle ;)

    ReplyDelete
  2. ala bestnyaaa.. cikyan tak pernah try lg...

    ReplyDelete
  3. Sedap semua nampaknya air tu kak. Haish bila lah nak try boat noodle ni. Ketinggalan rasanya πŸ˜…

    ReplyDelete
  4. Tak pernah try air keladi tuh. Thanks for review..next time if dtg sini bolehla mtry minum.

    ReplyDelete
  5. Next visit ke Boat Noodle boleh cuba menu baru ni..
    Tetiba telan ailio bila tengok air keladi, terasa sejuk di tekak, hehehe

    ReplyDelete
  6. mcm sdp je air tu, boleh try nih kalau tersesat ke boat noodle ;-))

    ReplyDelete
  7. Nanti boleh try. Selalu fatin akan amik milk tea diaa je. Coffee dia pon sedap!

    ReplyDelete
  8. aritu g boat noodle x konfiden plak nk try air pepel tu. kalau dahkata sedap boleh la nk try nanti.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...