Followers MamaTisya

Thursday, January 18, 2018

meehoon celup & mangga susu sedap




bila aku rasa tk sihat..mmg cari yg sup2 bole hirup ni
so mkn meehon celup ni...dlu2 kalo nk meehoon celup ni kt klate je la
tp nasibaik kt area keramat permai ada restoran jual mee celup sedap ni


mangga susu ni pn sedap tp tkleh lawan mangga susu kt kampung baru lagi sedap :)



korang pernh mkn meehoon celup & mangga susu???

7 comments:

Ezna Ahmad Khalili said...

Mangga susu ni ala ala Mangga Lassi ke?. Kalau Mangga Lassi tak berapa berkenan sangat....

Mee celup? Macam tak pernah makan jek....hehe

adianiez AIDA said...

mangga susu! nampak sedap :)

- dieyana - said...

feveret ni mi, bihun, kuetiaw celup. Maggie celup pun sedap, sangat2 sedap dgn telur mata goyang-gedik2 hihihih

Inani Hazwani said...

Sedapnyaa mee celup. Lama tak makan sejak kedai fav Nani tu tutup.

Juls Julie80 said...

wahhh sedapnya mangga susu... sup ni kalo balik kpg hubby kat kelantan..biasa makan atas pasar siti khadijah tu sedappp..hehehe

NanyFadhly said...

Suka juga mee celup. Tapi dah lamaaaa tak makan. Kat area rumah ni ada satu kedai makan Thailand. Kawan cakap sedap kat situ...tapi saya belum smpi lagi. Kena try lah one day!

Mimi Azirah said...

Mangga susu buat air liur menjejes betul la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...