Followers MamaTisya

Friday, January 12, 2018

Hot Isu Smiggle



rezeki anak dara merasa brg dr Smiggle ..hadiah busday lastyear adik ipar blikn
die ikut CikCu die ke Smiggle Klcc
tgk la tu dok tenung beg...ratusan tu huhu
CikCu belikan pensilcase & keychain huruf "B" stand for Batrisyia
aku pn tk sure regenya cumanya bila google pensilcase tu rm 50 keatas huhu


parent yg nk belikan ank2 brg Smiggle tk kisah pn sbb minat mereka
cuma bila di skolah di kalangan kwn2 ada yg berkata spt dlm artikel tu..
sure ank2 tu akan terasa..dan tk sangka juga cousin tisya pn terkena juga
sbb die pn tktau psl smiggle tu...aku pn tktau juga
 tp bila kwn share blikn utk ank gegurl die br tau
bila google mmg cantik sbb colornya ceria especially utk ank perempuan kn
apa2pn kita sebagai ibu bapa kena pesan kt ank2 sbb ada dikalangan yg tidak mampu kn
smiggle ni dh femes kt overseas cuma kt msia baru lagi la


ni la artikel smlm ..outlet smiggle ni byk juga
tp tk tersinggah pn lg....tp kalo tersinggah pn sure aku pesan soh tgk je
nasibaik tisya jenis phm..idok la guling2 soh bli 

10 comments:

  1. itulaa dengar gak pasal isu smiggle ni

    ReplyDelete
  2. tgk membe post isu viral psl smiggle ni...ooo..pasal miskin tu ke....hmmm...skang sume bnda nk viral kannn...hehhehehe...

    smiggle tu comell sgt...

    ReplyDelete
  3. Mahal juga ye kak. Kalau ana memang xlah kak belikan. Kang beli mahal2 hilang satu hal, buat gaduh satu hal. Tau2 je lah budak2 kan. Tp artikel tu tak patut tau. Kesian budak tu.

    ReplyDelete
  4. Memang mahal.. Ada juga tengok rakan-rakan FB upload pasal smiggles ini.. Harapnya janganlah kejadian seperti di entry sis nie jadi kat anak sha.. huhuhu

    ReplyDelete
  5. saya tak penah dengar pasal smiggle. terus google. pencil case pun dah rm90. memang idok lah ibu nak beli kat anak2. dah la anak kembar. huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  6. Kesian baca post papa tu....dpt imagine anak² yg mak bapa tak mampu....kita pun sama hehe....tabahlah wahai anak² parents semua

    ReplyDelete
  7. Kak Sue pun baru tau sebab baca kes viral Simggle tu, memang cantik kan. Colouring gitu,nasib anak-anak dah besar kalau tak jenuh juga walau anak dara sorang tu je lah.. ehehe..

    ReplyDelete
  8. Sy tau psl smiggle bila baca entry kak SA. Lepas t viral psl nih.. Kalau sy pun taklah beli kak.. Kalo pencil case je rm50++ beli hat biasa boleh dpt 3-4 rasanya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...