Followers MamaTisya

Thursday, January 11, 2018

MIL's birthday dinner @Restoran Sakura Kristal, Taman Melawati





isnin lps 8 Januari birthday MIL...kitorang dinner kt Sakura Kristal Taman Melawati
dkt je ngan umh tp aritu bole tahan jammed
adik ipar aku dh smp lama juga...kami smp dlm 8.30pm


sementara tgu makanan smp...adik ipar aku sorg lg time ni tk smp lg sbb die dr Nilai


bersama family inlaw...FIL aku je xde sama

A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on



tp kalini kita try menu lain plak...yg dulu byk menu western tp menu western tk brp sedap
kalini punya menu yg kami order sedap plak 
ada asam laksa, tanghoon goreng, satay ayam, spagheti carbonara,
nasi goreng with satay,  beef burger with fries, mongolia chicken, sayur belacan
air plak ada jus buah, bali lemon  & milkshake


air aku tu sedap btul chocolate banana milkshake, watermelon juice,
 fresh orange juice & lemon sparkling mint



surprise utk MIL :)


Happy birthday Mama yg ke-68 thn 


Semoga panjang umur, diberikan kesihatan yg baik 
& berbahagia di samping family tercinta

7 comments:

admin said...

makan reramai macam ni semua jadi sedap kannn

Shahida Dzulkafli said...

Semoga panjang umur dan diberikan kesihatan yg baik buat MIL sis..

Ana Suhana said...

Sanah helwah buat mama kak amy. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.

Lama x ke sakura kristal tu.

hainom OKje said...

Ni yg kat MRR2 kan MT... pernah gi sekali dulu. Ohh boleh celebrate bezday jugak yeh . Oklah tu sebab boleh buat surprised jugakkan...
Happy Bezday makcik moga diberikan kesihatan tg baik hendaknya

hainom OKje said...

Pernah jugak try makan kat sini lama dulu. Ni yg tepi jalan kat MRR2 kan MT.
Ok jugaklah kan boleh celebrate bezday kat sini. Menarik jugak tu boleh buat surprised. Cuma sayangnya abah pulak tak de...

Happy Bezday moga diberikan kesihatan yg baik insyaallah

Mila Ahmad said...

dalam banyak-banyak gambar, gambar cake tu tetiba nampak macam terliur, sedapnya cake !

Inani Hazwani said...

Nampak sedaap lah semua makanan dekat sini. Nanti boleh try jugak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...