Followers MamaTisya

Monday, January 29, 2018

Hujan lebat...jom berSTEAMBOAT




smlm dinner umh family biras...mkn2 sempena birthday adik ipar
biras aku buah homemade steamboat

A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on


dh la hujan lebat smlm...mmg syok ler berSTEAMBOAT


yummmmmmm


sambil mkn sambil layan drama DIA....actually adik ipar aku ni ada iras adiputra


kusyuk nmpknye tgk janna nick tu :)


abis citer DIA kul 10 kami pn beransur pulang
hujan masih lebattttt....dh lewat ni..sepatutnya bdk2 ni pukul 9 dh tido sebab isnin sekolah

10 comments:

  1. kitorang pun selalu gak buat sendiri

    ReplyDelete
  2. rindu nk berstemboat ! lama xpegi mkn..dulu slalu pegi..

    ReplyDelete
  3. aishhh saje laa amy ni bikin lieya nak buat...dah lame periuk steamboat tersadai ni hahahahaahah...buat sendiri puas hati makan....siap boleh buat byk kali kalo beli bahan tu lebih kan....

    ReplyDelete
  4. Bestnya kan buat makan-makan macam nie kat rumah. Puas makan..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum mama tisya,

    Nampak menyelerakan.. LZ suka sangat steamboat lebih-lebih lagi makan waktu hujan, memang layan.. So far LZ suka sangat makan steamboat di Seoul..

    ReplyDelete
  6. wah, bestnya nampak steamboat tu. rasa nak buat steamboat pulak malam ni haha..

    ReplyDelete
  7. Dari dulu teringin nak beli periuk steamboat tu MT tapi sampai sudah tak terbeli hahaha...
    Sos dia tu sama tak dengan Johnny??
    Seronokkan berkumpul adik beradik sekali sekala. Adik ipar pulak iras retis hihi...

    ReplyDelete
  8. Rajinnya!!! tapi tak susah mana kan nak prepare semua benda tuh. Teringin juga nak bersteam boat nih. Tapi set steamboat tak beli lagi. Hahah..!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...