Followers MamaTisya

Friday, January 5, 2018

Limted Edition : Epal Laici Tembikai Nestle Bliss




aritu ada tgk Limited Editon dr Nestle Bliss ni sempena krismas & new year
ada 2 perisa....merah & biru..anak dara tu soh bli dua2 tp aku beli 1 je yg merah tu
sbb yg biru tu perisa Ginger bread...xtau la camne rasa...takut xterminum je


yg ni sedap sbb campuran epal, laici & tembikai...
tk sempat smp umh nk minum anakdara tu
hausss katanya ...sebotol ni rm 4.95

xsure masih ada lg ke kt pasaran sbb limited edition ni tk lama slalunya
ni aku bli kt aeonbig wangsa maju aritu

10 comments:

Chekgu Azrine said...

i pun suka beli minuman jenis yogurt ni..fav!!

Julia Johari said...

juju ni mudah terpengaruh kak amy dan mmg peminat susu bliss...ni nak pi carik hahaha bestnya

Siti Nuur Hidayu said...

Seriously? Kenapa semalam Ayu tak perasan pon. wawawa. nak kena cari ni....

Kak Sue said...

Macam sedap ja, anak-anak Kak Sue pun suka minum Bliss nie.. nanti nak cari kalau ada lagi..

Ezna Ahmad Khalili said...

Haaa gingerbread? Macamana la rasanya ? Hee hee....

Nur Azian Jaafar said...

sedapnya bliss. sy suka.. beri lawas. sng nk ke toilet. hahaha

Fatin Shahrizam said...

Tak pernah rasa lagi yougurt tembikai. Macam best jeaa ni!

Ana Suhana said...

Baru tau ada perisa laici ni. Selalu beli yg campuran delima tu je.

aswaleyla said...

sye pun suka bliss ni/ semua minuman yogult sye suka hehehe

Shahida Dzulkafli said...

Tak pernah pula terjumpa yang limited edition nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...