Followers MamaTisya

Thursday, January 11, 2018

Sales 12.12 ~ shopping di Lazada & Shopee


aritu kn masa sales 12.12..ramai yg bz shopping online kn
aku ni jrg2 la sgt shopping online ..nk2 gadget ni kn
tp sbb ada benda nk cr so dpt la beli ngan extra diskaun


Xiaomi Redmi Note 5A utk Papa aku sbb hp Lenovo yg aku belikan dulu dh xok
tp yg pelik hp mama aku ok lg sbb bli sama2..tksure nape yg papa punya dh xok
ada warranty dr pengedar tmpt yg sama aku bli hp dulu ~ Directd Gadget Mega Store


rege asal rm 799 masa sales aritu rm 379
 pastu ada special kod masa sales 12.12 dpt lg extra diskaun rm 30 so just byr rm 349 
yg aku screen shot ni dh naik rm399


yg ni plak android tv box hubbyku beli thru shoppe
rege rm 400++ dpt rm 100++
nanti aku update details psl kegunaan android tv box ni


mini keyboard ni hubby bli kt shopee juga...
sebelum diskaun rm 40++ lps diskaun rm 19 xsilap
tp kecik benor nk guna utk android box tu
kena exercise jari jemari

5 comments:

Shahida Dzulkafli said...

HP tu murah giler.. Berbaloi sangat harganya

Nur Azian Jaafar said...

takut nk beli online kalau brg elektronik.. takut tak okey. huhu

hainom OKje said...

Mmg banyak diskaunnya tu..
Rugi kalau tak beli ye MT.
Biasalah MT gadget gadget gini ada yg ok nasib tak baik, ada yg rosak cepat

lieyalatif said...

ehh berbaloi laa amy...byk dpt murah tu....tang phone tu menarik....suke laaa ayah amy dpt phone baru .... senyum sampai ke telinga laa die ekekekeeek.....

ramai skrang dah tukar ke android box kan...lagi berbaloi dari pakai astro...nanti amy citer details ye....

Inani Hazwani said...

Murahnyaaa. Beli time sales memang berbaloi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...