Followers MamaTisya

Tuesday, November 23, 2010

BE paling lama akhirnya dh jd ME

ingt tk entry aku yg INI
aku ada mention ada BE yg dk running b4 puasa lg
so td check akaun Nuffnang
BE tu akhirnya dh bertukar ke ME

BE yg di maksudkan yg aku highlight color merah
STB Thematic Branding
BE ni Singapore Tourist Board tu
BE paling lama running dr 29 March 2010
lebih kurang 8bln br bertukar ke ME


BE dove & era tu rsnye paling skit amountnye....
tk smp 50 sen :)
BE pizza tu bole tahan gk mantop nye:)
bole la tmbh amount utk aku 3rd cashout nanti
so skarng ada 2 BE yg tgh dk running
yg highlight color hijau tu BE br dpt....



ada tgk mcm2 lg iklan dk menari2 kt blog
tp tkde plak msk dlm BE lg
en. Nuffnang, sila2 la tmbh BE utk blog ini lg...:)
tq Nuffnang....


**kalo ada yg nk tahu psl Nuffnang
bole tgk kt blog aku kt label nuffnang
ada skit info utk mereka yg masih br utk dunia blogging
kalo nk lebih lanjut lg, bole refer blog anje...
mcm2 tips die bg psl Nuffnang
so sama2 kita share info utk renungan bersama

**info ni adalah utk catatan peribadi kt blog aku ini
& utk lebih rajin berblogging..sambil2 tulis blog dpt $$$ saper tkmo kn....

**aku mc arini, kurang sihat....okla nk rehat jp.....


20 comments:

  1. tk lama lg boleh cash out la tu..hehe

    ReplyDelete
  2. ya sharing is caring, wah lama tu BE amy mesti banyak punyer kita tak pernah dapat BE lama2 camtu, selalunya tahan dalam 1 bulan je tu pun bukan semua BE nak gak merasa cam amy punyer bertahan lama, ape rahsianya tu?

    ReplyDelete
  3. amy nak tanya blogger friend tu ape plak ek kita tengok kat BE tu satu Mama_tisya satu lagi blogger friend mean author yang lagi satu tu ke?

    ReplyDelete
  4. masyukkkkkkkkk..bagus2 erryn..teruskan beblogging anda

    ReplyDelete
  5. wah..lama tue sis..tahniah!pasti gempak abes earning tue!hihi..neway tke cre sis!moga cpt sembuh!

    ReplyDelete
  6. dtg menjenguk,...dah lama x jenguk n bertgo sapa...hihihi....wahhh smuenya citer pasal mr nuff ni..eh2x ada GA yea..alahai sempat ke nak masuk ni???

    ReplyDelete
  7. WAHH..hebat la sis!me mmg kagum sangat2..anje pon hebat

    ReplyDelete
  8. ish ish bestnye be tahan lelama mesti masyuk kan bile da jd me..bile nak dapat gtu ye??

    ReplyDelete
  9. kekadang datang bnyk sekali...kekadang ada satu dua jer...

    ReplyDelete
  10. tq eryn sharing,btollah kate ko,klu membebel psl BE nnt diorg bagi,hahaha

    ReplyDelete
  11. wah bestnya...saya mmg tak pandai lagi ilmu iklan nuff ni,...heheheh.. cukup 50 jer cah out :)

    ReplyDelete
  12. bgs..blog ko n anje akn jadi blog info pasal nuff..korang leh jadi duta..ekekek:p

    ko planned mc yek..hahahahaha:p

    ReplyDelete
  13. syabas erryn
    xsia2 berblogging kan

    ReplyDelete
  14. best nya~
    saya ntah bila baru boleh cash out~
    hihi

    ReplyDelete
  15. ial sejak slow berblog dah lupa nak tgk en nanang nih dah.. huhu... anyway get weel soon dearie..

    ReplyDelete
  16. mesti masyuk tu!!! congrats yer amy :)

    ReplyDelete
  17. pergh..lama giler BE yg march 2010 tu...tak tau lak ader BE lama cam tu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...