Followers MamaTisya

Wednesday, April 17, 2013

Pepper Lunch @Pavilion

 smlm aku try mkn kt restoran Pepper Lunch
dh lama tgk tp tk pernah msk


mula2 tgk menu dlu..agak2 bole ke nk mkn...
tp bila tgk dr menu tu ala2 Teppanyaki
ada chicken, beef, salmon dan mcm2 lg


bila smp kt kaunter belek2 menu lg..
dh kata 1st time msk restoran ni :-p



ada mcm2 ..pilih la mana korang suka
bkn nasi je..pasta, burger pn ada
dessrt pn ada


ada honey brown sauce, salt , blackpepper lg 1 tu apa ntah lupa

aku minum mango peach rm 4.50..bff aku plak minum pepsi rm 4.00

 aku punye curry chicken pepper rice with cheese... rm 16.80
atas nasi tu ada serbuk curry pastu mozarella cheese
gaul2..tk pedas sgt...sedap...bole mkn lg


bff ku punye chicken pepper rice rm 14.80
 iron plate tu panas tau.....tu psl die ltk kertas ni utk peringatan
actually time smp2 tu berasap2 mcm korang mkn sizzling tu
so korang kena gaul2 ngan sos yg disediakan
kiranye mcm kita msk2 sdiri dlm iron plate tu
dlm website pn tulis "The original Japanese D.I.Y Teppan Restaurant"

bff aku mkn ngan sudu & garfu

 aku saje ngada nk testing guna chopstik....
berjaya jugak sbb nasinye jenis melekat so senang la..
tgk cheese tu...yummmmm

licin...:-p

kami mmg jrg la posing nmpk gg..so smlm saje praktis..hehehe
bff sorg lg tkde cz die ada kursus




 selain pavilion...outletnye ada kt midvalley, sunway pyramid & one utama
harga agak mhl if compare ngan teppanyaki
mayb sbb guna iron plate kot..hehehe
tp sekali sekala nk mkn okla....nanti bole la try menu lain plak

more info bole tgk websitenye :







11 comments:

syawalsimpsons said...

nampak lain kan bila akak senyum nampak GG..kikikiki..nmpk sedap tu...

juelee said...

kita suka pepper lunch ni.. kalau kat mid die kat foodcourt je... foodcourt atas tu... hehehe padahal bila dah gaul tu mcm nasi goreng je jdnye tapi rasa die sedap hehehe

cha said...

mahal gak kan kak tp portion besar eh? selalu tgk kawan post tp tak sempat lg nk try. nantila try. yeayy best akak pun letak harga tak pyh tanya dh muahah :p

Nad MamaZN said...

Cam bese tak penah try
Tp nmpk cm menarik jek sedap jek
Cantek jek akak bergambo nmpk gigi
Hehe
Saya xleh kalu bergambo katup mulut :)

Nad MamaZN said...

Kak.. Bile nak up cite psl golkos ni? Nape ww td tu?

::NureeN:: said...

wah.. menarik sgt...
nureen suka mkn yg mcm ni...
dok plan gak nk blk wat cheezy rice.. mcm kat kenny rogers tue hehehe...

CikLily Putih said...

tak pernaH cuba laGi.. nanti nak rasa Gak la

cha said...

tengok gambarnya macam besar kak. tak perasanla tu akak letak harga before ni. senang kan tak pyh nak tanya dh. terang-terang ada haa

Nana said...

ni mest lambat tgu sejup kan
kita klw mkn dlm bekas panas ni
sure mult meletop hahaha
xpandai gak guna copstik
klw makan mehun ok klw suhsi mkn guna copstik
hancur bderai nasi dia hahah

zarena heeney said...

jarang nama amy tersenyum nampak gigi

el said...

bestnye dpt mkn mcm2 menu kan seronok lah tgk..kertas tu leh mkn lgi best kut hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...