Followers MamaTisya

Thursday, December 31, 2015

jalan-jalan Tropicana City Mall


 cuti pjg aritu kita jln2 shoppingmall je la...rmi yg p holiday kn
biasa anak ngan mak je suka selfie..tiba2 ayahnye nk join sama
jd la model colgate :-p


parking banyak and sini tk rmi pn org dtg
ni br kali ke-2 dtg sini..dlu masa opis lama dkt la juga
hubbyku ngan tisya 1st time la dtg cni


dh kata nk krismas kn...mmg deco2 krismas la byk
anak dara nk posing sini


jom tgk wayang :)


2 vs 1 semestinya menang yg 2 la kn....lgpn aku tk minat citer star wars tu
moh ler layan Alvin and the Chipmunks The Road Chip


bdk2 mesti suka sbb cite ni byk nyanyi2...anakdara ni sakan gelak..byk jugak yg lucu
aritu pn ada join jugak tp tkde rezeki
so moh ler kuarkan duit sdiri...nasibaik kt GSC Tropicana ni murah skit tiket
tp tkde couple seat plak...kwn2 yg nk bw ank2 , bole la tgk cite ni hujung minggu ni
kira last dh la jln2 ni sebelum sekolah start nextweek :)




5 comments:

ztie said...

best kan cita tu? bawak anak buah ari tu. dgn sendiri2 layan sekali haha

Rizziela said...

Tempat keje lama sy ... hihi dulu sy keje Tropicana Golf & Country Resort.. sebelah aja

lieyalatif said...

lieya baru nak pi tgk mlm ni amy...alang2 esok cuti leh le midnight movie kan ekekekeekek...last le ni pas ni dah busy dgn rutin biase kan sbb sekolah dah naik....

selamat tahun baru 2016 amy...moga tahun 2016 memberi 1001 keberkatan dan rahmat pada kite sekeluarga.....amin

el said...

tgh tgu captain amerika kuar..yeayyy nk tgk ngan tiket pree hari tu hehe

Julia Johari said...

Suka tgk cite rkartun kt wayang...alaaa citer alvin mmg comel hehehhe suka tau tgk diorang beraksi rasa nak picit2 pipi diorang comel hehhehe...lama x lepak tropicana...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...