Followers MamaTisya

Wednesday, December 30, 2015

Royal Tea Party @ KWC Fashion Mall


last 2 weeks eventnye kt KWC Fashion Mall
ada yg komen tisya pki crown nk follow Dato Vida Qu Puteh ke :)
tisya  mmg feel2 princess la kalo pki crown ni


tisya teruja tgk sbb FROZEN kn...die kn pencinta ELSA



kita register dlu...aku antara terawal juga la...
syok smp awal bole snap2 gmbr sblum org rmi


my sweetie princess...ada yg tnya mana bli dress tisya ni
actually dress ni lama dh nenek die blikan
still bole pki lg..tk silap dress ni ms die umur 6thn..now tisya dh 8thn


tisya dpt meja dpn yg dkt stage


iris ni satu tadika dlu ngan tisya..beza sethn diorang ni


cantik je decoration kt meja tu 


sementara tk rmi lg moh ler posing
parent kena tgu kt luar kawasan party ni...area party ni mmg khas utk bdk2 je la


candy buffet yg best...dh mcm p busday party tema FROZEN
tp utk bdk2 je....tp organizer diorang ada bg parent mkn kek FROZEN


mcm2 ada kek , donut, cupcake, chocolate, 
cheesetart, lolipopcake, popcorn dan mcm2 lg


antara geng contest yg sempat selfie
ayu rafikah , iris, alya sofea & nora


persembahan dr Elsa & Santa Clause
tisya posing ngan Olaf..tk sempat die nk posing ngan Elsa
lps tu ada face painting tp rmi sgt nk tgu Q so tisya tk kesempatan
lebihkurang 4.30ptg kami blk...sronok la tisya...

alhamdulillah rezeki contest kn
kalo saper yg shopping kt KWC Fashion Mall resit melebihi rm 200++ ke atas,
 ank diorang bole join jugak la event ni
 tp tk rmi pn sbb tgk mmg yg dtg tu smua yg menang contest





bole tgk video yg sempat aku reccord ni


ada terselit gmbr tisya ngan olaf kt FB KWC Fashion Mall


ni la gift yg dpt...beg frozen, cookies & set alat tulis...
suka la anak dara tu dpt barang FROZEN

6 comments:

Mama Zharfan said...

besh dpt brg2 frozen tu!!

eima said...

wahhh pengalaman menarik utk tisya ....

Azura Aziz said...

mmg suka sgtla kan anak dara tu...

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

time nie sis kat sana jugak shopping..kalau tau leh singgah citu..bergambar..

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

mmg nampk kanak2 tgh lega buat apa tah...aru jumaat kan time tu,,cik suami sembahyang jumaat kami jimba2 kat kenanga tu

mama tisya said...

Zaikulim..event ni ari sabtu bkn jumaat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...