Followers MamaTisya

Wednesday, December 9, 2015

saper suka JJCM...jom install application #MakanJom




kalo saper yg dh follow blog aku, aku mmg suka JJCM
aritu tgk nana share application psl MAKAN JOM ni
so kalo uolssss suka JJCM moh install application ni


nmpk tk icon MAKAN JOM tu


bila korang klik, bole search tmpt mkn area tmpt berdekatan ngan korang
kalo nk search area lain pn bole
so nanti akan kuar la entry review org pernah pegi mkn kt tmpt tu
bole la uolsss tgk apa menu yg best ke tk


kt bwh ni aku jumpa ada entry link ke blog aku
yg ni yg sempat aku screenshot kt area keramat/setiawangsa
lps tu yg kt shah alam pn ada gk 














kdg2 kita tktau nk mkn mana...
atleast application ni bole membantu juga
bila dok godek2 aritu..byk jugak tmpt mkn kt area umh yg blum try...
ada rezeki nanti bole singgah :)

3 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Wah cukup mudah tu MT..
Senang nak JJCM.. kat kawasan mana kita berada..
Tq kongsi MT..

Falsya said...

kite dh download dh..hehehe

Julia Johari said...

Bagus la...nanti senang nak donload apps tu kak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...