Followers MamaTisya

Tuesday, December 22, 2015

PASAR TAMAN SERI GOMBAK


jrg2 pegi pasar ni bli byk2 lauk camni
biasanya bli skit2 mcm kt giant ,jusco or aeon big
dlu2 kecik2 pernah la pegi ke Pasar Borong Selayang nun
tp aritu sbb plan nk berSHELL OUT so pakat2 la kita ke pasar nk bli bahan2nye kn


ayam & daging


brg2 basah, sayur, buah, ikan , ketam, udang


adik aku bz tgh pilih2..kakaknye bz selfie :-p
aku just tlg tawar menawar je


brg2 kering..delisha nk mainan 


so ni la bahan2 yg telah di beli utk berSHELLOUT
ketam 4 ekor sekilo lebih rm 29..rege sekilo rm 22
udang sekilo rm 33
lala sekilo rm 13
sotong sekilo rm 22
jagung 2 ketul rm 3
brokoli rm 2.50
cili merah dlm 10 biji xsilap rm 3.50
breadcrumb 300g rm 4.30

tgu entry kami berSHELLOUT yg happening :)


3 comments:

Amanda Suria said...

sesekali berbelanja kat pasar basah memang best kan...hehehe...well x sabar nak tunggu entry shell out mamatisya kita ni...

idzwa kamaruddin said...

nahhh ketam sekilo 28...perghhh

Julia Johari said...

wahhhhh rajin lah kak amy ni...tingin nak buat sheel out...tp abah mama julia mesti bebel plak nanti huwaaaa yelah diorang kan jenis mkn dlm pinggan hehhehehe...syok beli fresh masak sedap2 mkn pun tak mahal kan sis...bijak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...