Followers MamaTisya

Tuesday, December 1, 2015

Roti John Titiwangsa @ Dato' Keramat




slalu tgk nana bli Roti John Titiwangsa ni
kebetulan aritu lalu, tgk rmi btul org Q..tringin juga nk merasa kn



ni ada harganya..so bole la nk pilih yg mana satu
yg mkn kt situ pn rmi..yg beratur tapau pn ramai
lebihkurang 20minit gk la tgu
dorang amik order pastu tulis nama kt bekas polistrin,
 bila dh siap diorang panggil nama


roti john in proses


aritu try roti john daging special + cheese
amik yg pendek rm 4 + rm 2.50 ltk cheese total rm 6.50
kalo yg special mmg ada fries tu


kasi zoom skit


zoom lg hehe



mmg sedap...tk sempat smp umh 
licin aku mkn dlm kete sbb jammed nk smp umh
next time bole bli yg panjang la sbb yg pendek je aku sorg bole mkn :-p


lokasinya bkn kt titiwangsa tau tp kt dato' keramat
blkng sekolah rendah dato' keramat
kalo dr lrt dato' keramat trus je nmpk traffik light, kedainya belah kanan tepi jln
tk sure start buka kul brp tp aritu aku bli time blk kj , lebih kurang 6 lebih

7 comments:

syawalsimpsons said...

mak aiii sedap sungguh ni

Rizziela said...

sedapnya

lieyalatif said...

eh menarik laa amy....lain dari yg lain sbb siap ade fries lagi...best gini....meleleh tgk hah...

Nana said...

mmg terbaik
klw beli mmg akan amek daging special cheese
klw g lambat skit daging mesti abes dulu
fries dia tu sedap kita penah tanya akak bli kt mana?dia ckp supplier hantar mmg xde jual kt supermarket, plastik dia warna coklat hehehe

Julia Johari said...

Suka....suka beli kt situ

zaffira said...

Nampak sedap ni...harusss try!

Cikna said...

Lapo ke chicken chop tu t'bayang dh sos lada hitam tu,hehee...;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...