Followers MamaTisya

Thursday, December 10, 2015

Tisya 1st time main bowling

sabtu lps ada event suka2 main bowling geng opis
nasibaik dkt area umh tmpt main kt wangsa bowl @wangsa walk
so tkde la jauhhh sgt kn nk kuar awal pg :)


kami smp awal juga dlm 8.45 tp tkleh masuk lg...so tgu la dlu smp pintu buka
nmpk tk sinaran cahaya pagi....kalo bkn psl nk pi bowling, sure dok landing atas katil lg ...hehe


tisya & danish dh tk sbr nk membaling...
dua2 anak bff nk ikut jejak mama main bowling
actually dh lama plan nk bw diorang main sama2
tp tk kesempatan...nk2 plak bff julia pregnant aritu kn


lama tkde gmbr bff bertiga...sbb bff  dila kn opis kl since sept aritu
nasibaik aritu die join gk main bowling...dpt la posing sama


antara peserta yg join...lebih kurang 20 org...ni gmbr sebelum start membaling
ada juga yg masih blum smp so tkde la dlm gmbr rmi2 ni
nanti aku update gmbr2 cun dr dslr hubby julia...die blum abis lg update gmbr


posing skit 2 beranak....adik & kakak ke ni :-p


geng bdk2 ada 2 lane...suka la dpt main ngan geng2 diorang


tisya in action....die guna bola berat 6kg
yg bola biru tu danish punya..die pinjam...danish ada bola sdiri siap ngan beg skali
ni 1st time tisya membaling...kt wangsa bowl ni tkde pagar lak utk bdk2
certain tmpt bowling ada pagar so tkde la bola tu masuk longkang


aksi membaling mama plak :) aku guna bola berat 9 kg & 10 kg je


hah ni score main aritu...dewasa main 3 game
bdk2 main 2 game tp yg dewasa game ke2 tk sempat snap score
score aku biasa2 je la ...mmg lama dh tk main bowling
last main bln 3 thn 2014..sethn lebih tk membaling :)
mujur tk sengal2 bdn sgt sbb lama tk main bowling kn



suka tisya dok main cak cak ngan adik danish si darwish


kemain berpimpin tgn skarang..bff sgt


lps dh abis bowling, kami singgah A&W...layan float...yummmm
aku xmkn pn, blikan tisya nuggets & fries je

5 comments:

Julia Johari said...

Meriahnyaaaaaaaaaa !
julia pernah main boling kt sini memang best, lama tak main bowling hahaha
Gambar lontaran boling dari akak tu perghhh macam jagoan dah tau...syok lah gathering ramai2 cm ni...terhibur kan

Lea Ismail said...

Tengok gambar ni ...rupanya saya dah lama tak layan float dekat A&W. Sedapnya....

eima said...

bestnye ...ari tu pun try bw budak ni main boling kelakar rasanye

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Baru setahun jer tu MT..
CH lagi dah bertahun-tahun tak main..
Last membowling adalah sebelum preggy si Nabil
Tu lah yg mainnya..
Kalau suruh skrg mahu ke longkang jer :D

Iela Fazielah said...

wah..happeningnyer...ramai org...best2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...