Followers MamaTisya

Tuesday, December 8, 2015

Daring Tomyam & Western @ Keramat Permai


lps tgk wyg , smua dh lapar sbb tk lunch...
just isi perut ngan Chicken  & Cheese Paratha Wrap
lps tu aku ingt nk mkn western kt ARIMA CLASSIC Western Food tp tutup plak
so pusing2 smp la kt area keramat permai


kt sini ada western & nasi juga


menu aku chicken chop rm 8...aku suka chicken chop yg jenis grilled...tk brp suka yg camni
nmpk mcm biasa je tp nasibaik sedap ngan sos blackpepper tu
ataupun aku tgh lpr so licin ke kurang pasti hehe


menu hubbyku maggi celop rm 6


nk tmbh perisa kt kuah tu bole la pilih antara 4 bekas ni


anak dara menu fav telur dadar & sup


lps tu terliur pulut mangga rm 5
tp tk sedap sgt....sedap lg mkn yg kedai oppositenya Huzai Artis Seafood

3 comments:

Amanda Suria said...

hui...maggi celup tu mengingatkan SA ngan mee celop....sedapnyaaaa

Falsya said...

meggi celup ke tuh..kite ingatkan bihun sup..hehehe..kite kalau makan pulut mangga tuh selalu amek mangga jer..pulut kaut sikit..;)

idzwa kamaruddin said...

sedap nyerrr...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...