Followers MamaTisya

Tuesday, December 29, 2015

Nutty Coco @Ikano, Mutiara Damansara




lps layan dessert kt Dip n Dip, kami sambung jln2 kt ikano & ikea plak
lps tu dh penat jln2...singgah layan dessert kt Nutty Coco plak sebelum blk
sekali 2 tempat layan dessert aritu :)


kalo tgk rupa tu mcm sangkaya la
tp kt sini ada byk pilihan perisa
so which is your fav ???


harga pn berbeza2 depend korang nk pilih yg mana


aku order yg signature rm 9.50 
ada 3 scoop eskrem coconut pastu ada kacang & jagung
kalo nk extra scoop tambah rm 1


sharing is caring...1 cukup la utk rs je kn...



kasi zoom skit isi kelapa tu


bg tekak aku...aku lebih suka Sangkaya :)


kt blkng sign ni la ada meja bole duduk mkn situ
tp kalo penuh jwbnye xdpt la duduk sbb tmptnye pn kecik je
selain outlet kt ikano...ada juga kt klcc & wangsa walk

6 comments:

idzwa kamaruddin said...

aaa sedap nyer!!

AyuArjuna BiGoshh said...

adoihai sedapnya tengok semua menu kat situ ..

Zie Azi said...

meleleh air liur tengok ice cream atas tu.

- dieyana - said...

kita mkn kat wangsa walk hr tu, bolehlah..nk rasa kan..suami ajak ke sangkaya pulok..;-))

Eda Ejai said...

leleh air liur tengok ekrem kelapa tu.. sslluurrrpppp...

huda said...

chatuchak tu pasar besar yang femes kat bangkok tu, memang kat sana biasa orang makan ice cream kelapa, letak kacang banyak2 itula signature diorang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...