Followers MamaTisya

Tuesday, December 1, 2015

dah naik 40 sen secucuk utk SATE KAMBING sedap ni




sabtu aritu blk gombak jp ngan inlaw aku 
sbb diorang nk jmpa parent aku sebelum p umrah esok
blk dr gombak rasa laparrrr so ajak hubbyku singgah danau kota sbb nk mkn sate kambing sedap 
ni kali ke-6 dh kalo tk silap mkn sate kambing sedap ni ..last mkn bln 6 aritu
sbb lama dh tk dtg...last mkn aritu regenye rm 1.00 secucuk..now dh rm 1.40 secucuk
disebabkan sedap dh naik rege pn tetap mkn




sate daging & ayam pn dh naik rege juga
tp kalo nk dtg mkn kena lps 9 lebih baru ada org jual sate ni


20 cucuk sate kambing....aku mkn 12 cucuk hubbyku 8 cucuk
tisya spt biasa menu fav la maggi goreng


kalo tk cicah kuah pn sedap juga mkn begitu saje


tembikai & limau ais


mlm minggu mmg penuh la parking
so parking je la tepi jln, pastu br prasa sederet Mali's Corner ada Zawara Coffee
Zawara Coffee pn dh byk cawangan tp tk pegi lg try sbb bc feedback rmi ckp xsedap

4 comments:

Qaseh Suhaida said...

Hmmm...mcm sedap aje. Bolehlah try nnt. Tp harga naik 40sen tu hu huuu

syawalsimpsons said...

nampak sedap tu kakak..N murah....tp soya tak makan kambing...kikikiki

Julia Johari said...

Aik dah kedai baru ye sebelah mailis...zawara ermmm x pernah tau pun selama ni...baik sis terjah rasa sedap ke tak...bestnya sate kambing

Falsya said...

dah lama xgie danau..xtau pun kat sana dh ade zawara coffee..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...