Followers MamaTisya

Tuesday, December 29, 2015

from Sydney with love


bkn aku p Sydney tp adik aku yg pegi br2 ni
ye la lama kena tgal dkt 3 bln aritu cz husband nye kj kt Mekah kn
so upahnya holiday ke Australia...syok la si kembar..delisha pn 1st time jln2 overseas


ole2 dr Australia utk kami..ada koala, fridge magnet & table cloth


2015 vs 2008
tmpt yg sama Sydney Opera house
atas tu ngan ank2..yg bwh ni time adik aku p honeymoon lps kawin dlu


bila nk smp australia ni...hehe
dpt ole2 pn dh happy...TQ Angah sefamily utk ole2 itu

7 comments:

Falsya said...

bestnye jenjalan obese..

ztie said...

seronoknya g honeymoon and jalan2 kat sini... impian dari kecik tu haha.. lepas tu memang ingin sgt nak pegi opera sydney house tu. selalu buat research je. ingin nak tengok live.

Qaseh Suhaida said...

Wahh upah holiday ke sydney tuu bertuah badan

Amanda Suria said...

best giler macam ni...eh nak mintak upah gak la ngan cik abe akak ha...

Julia Johari said...

Akak jom mimpi pi melbourne hehehhe...untung adik leh pi sana...dpt pi sehari pun cukup lahhhh ada gak bekas tapak kaki kita kt sana...tp akak leh pi...mengumpul dari sekarang...nanti leh baca kisah akak pi sana plak cm ne

idzwa kamaruddin said...

best nyer la hai!~

huda said...

tengok gamba pun dah seronok kalo jejak kaki sendiri kesana lagi la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...