Followers MamaTisya

Monday, March 18, 2013

Matta Fair 2013


salam uolsss
sure rmi p terjah Matta Fair 2013
aku pn slh sorg antara ribuan org yg rmi itu
slalu p ari sabtu tp kalini p ari ahad plak

lebih kurang 11 lebih smp kt pwtc
org pn rmi2 dh...tiket masuk dh naik rege...
dlu rm 3 je..now dh rm 4
ptt bg je la free kn


hah tgk betapa rminye org nk p holiday:-p


antara booth utk cuti2 malaysia
dkt avilion tu rmi btul org...ingt nk bli juga bila tgk pakejnye
tp bila pk2 blk tk jd bli cz kami bli pakej lain:)
yg a famosa tu pn menarik gk...tp lecehnye kena trus bg date
dkt booth johor tu ingt nk cr tiket hello kitty tp ada pakej skali ngan otel
tiket kidzania murah gk tp utk 2 kanak2 1 dewasa
tkde plak utk 2 dewasa 1 kanak2


tgh jln2 terjumpa kwn sekolah RENEE...
die jg booth kt Suria Resort...

ok dh setel kt hall dlm msia
kita ke hall overseas plak


ada jenguk2 pakej disneyland Hong Kong
tp masih blum ada rezeki lg...tgk la nanti camner

jumpa kwn lg GEE..die under POTO Travel
bz skarang slalu ke overseas...
aritu ada kuar tv time die p HongKong..femes gtu
ni katanye nk ke Istanbul plak

kt hall overseas...cuci mata je la & collect gift...hehehe

tune pn ada promo murah gk...
utk 2 mlm rm 99 tp kami tk bli pn


hampir 4ptg, kami pn kuar dr pwtc...
setelah dpt membeli pakej cuti2 dlm msia
so bila agaknye akan p cuti2...tguuuuuuu


so saper2 yg tk sempat p vkend aritu
bole la terjah sept nanti

bag utk matta fair thn ni
oh bila nk smp Paris ni:-p
antara gift yg aku dpt time Matta Fair smlm...kipas smp 5...
3 dr malaysian airlines, 2 lg dr lexis...
yg kotak mcm rumah tu ada join lucky draw kt booth tourism m'sia..dpt notepad..
yg button badge tu lupa dh booth mana tp kt hall overasea...
dpt keychain koala kt booth aussie


**pgni aku meeting kt UPM


9 comments:

syawalsimpsons said...

wahh bestnyer dapat G matta fair ni

fini zaini said...

blum pernah jejak matta fair..Insyallah suatu hari nnti..ehehhehe

Wan Amira said...

mira tak pergi sebab tak sanggup nak bersesak2 ehehe

mummy_ayu said...

wah..best tu..Aku lum pernah lagi terjah ke sini...

kayyana said...

seronok jgak g matta fair tu kan

cha said...

ala ruginyala tak dapat pegi sebab busy :(

kak, gee ni tu yang mama ayyaz ke?

Fazlinil Irma said...

nak kena set reminder tk sept plak. :)

MRS. K said...

ingat nak pegi jugak tapi segan nak ajak hubby mesti die tak suke sesak2 tu

watyz said...

member kite slalu guna servis poto travel tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...