Followers MamaTisya

Wednesday, October 21, 2015

adiah contest baru smp setelah menunggu hampir 3thn :-p


contest safi ni dh umum result Dec 2012 lg tp tgu punya tgu tk smp2
rupanyae person in charge resign lps tu hang gtu...
so aritu kebetulan nana menang contest safi 
pastu ada bergmbr ngan bos safi, kita minta tlg nana tnyekn....
alhamdulillah akhirnya smp jua adiahnye
sepatutnya dlu adiahnye set safi perfect 10 so yg set tu tkde dh...
diorang ganti ngan set safi white trilogy ni...anyway tq nana tlg kita dlm kes ni


**ada lg contest yg dh menang tp adiah blum trima, geng2 contest nmpknye nk serang rmi2
kita tgu la nanti camner..dpt ke idok adiahnye kn hehe
certain penganjur kena tanye , kdg2 diorang rply okla..yg senyap trus tu mmg hampeh
org wat contest , die nk wat gk...mmg kena pakat rmi2 komplen la 
kalo dh umum pemenang adiah tk smp2 kn
kalo diorang inform lmbt lps tu adiah smp tkpe...
tp kalo mkn bertahun222 camni tktau la nk kata apa
nasibaik smp jua adiahnye kn walaupun bkn besar mana pn
 tp sbg pemenang kita kena tuntut sbb tu hak kita sbg pemenang

4 comments:

juelee said...

mmg pn.. kita ritu contest clarins, pueh la PM kat insta dah 3 4 kali bru reply....nhuhuhuhu dulik la kita nk guna ke x tp dah menang ye dak

eima said...

betui ..klu jenis kontes yg tak perlu beli pepe tak pe ... just isi borang hantar yg guna duit nk masuk ni tu yag kena tuntut tu ... setem lagi ???kan

Nad MamaZN said...

lama gilos! dpt jugak akhirnya selepas 3 tahun huhu..

syawalsimpsons said...

alhamdulillah dapat jugak yee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...