Followers MamaTisya

Thursday, October 15, 2015

3 BE di kala bercuti & syok main SNOW


kembali bekerja setelah bercuti pjggggg
 pg ni tgk ada  3 BE baru ...alhamdulillah
now ada 12 BE yg tgh running..apa2 pn tq Nuffnang
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v

v
v
v

v
v
v
v

v
v
v

v
v
ni nk share skit gmbr kami main SNOW...syokkkkkk
hah uolsss pn bole pegi tau sbb dkt je 
tk perlu bawa 'BUKU MERAH' nk main SNOW sini
kami main SNOW kt Genting Highlands je
nk p main SNOW overseas tktau bila kn


anak dara excited sbb dh nmpk SNOW WORLD...
tk sbr die nk main SNOW


eh eh ..siapa yg excited sebenar ni kn...hehe
kasi la chance mama & ayah feel2 main SNOW kt overseas jugak kn :)

4 comments:

idzwa kamaruddin said...

berapa harga?

lieyalatif said...

rezeki tu amy....

ishh tak sabo nak pi sane esok nie.... betul kate amy beli tiket online lagi berbaloi..beza byk kan....

♥TheOnlyFarah♥ said...

tahniah akak..cpuv masuk tak putus2.. hehehe.. amboiii tengok mama & ayah yang terlebih feel dah tue..hehehe..btw gambar cantik la..=D

ayu Ismail said...

dah boleh ambil gambar ke dlm sana...dulu gi x boleh kena pakai phtgrph dia ..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...