Followers MamaTisya

Thursday, October 22, 2015

Coconut Shake @Batu Berendam, Melaka



selain dr coconut shake kt klebang, kt batu berendam pn ada
so lps check out dgn bantuan waze smp la kami ke sini


so ada 3 pilihan...aku order 2 coconut shake special


hah meriah deretan kelapa & blender tu


kami tapau je sbb dh otw nk blk kl


kt sini pn ada org jual kuih muih & nasi lemak pn ada
cuma tktau la sedap ke tk nasi lemak mcm yg coconut shake kt klebang



posing lg ..kasi nmpk sing tu :)


1 utk awak..1 utk saya :)


bg tekak aku sedap jugak...tp aku lebih suka yg coconut shake kt klebang
tp hubbyku kata die suka yg kt sini
ye la tekak lain2 kn...so uolsss kalo dtg melaka bole la try

sambil minum coconut shake sambil mkn kopok lekor & bebola ni


**ada 1 lg coconut shake org ckp sdap kt Alai, tk smp lg
ada rezeki ke melaka lg..bole la try yg kt Alai plak

5 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Tengah panas ni minum coconut shake ni memang sedaplah MT..
Akak selalu beli di pasar malam jer :D

syawalsimpsons said...

sedapnya kakak

Nad MamaZN said...

saya sejak preknen kan nayli ngidam.. tak dpt2 lg sampai skrg huhuhu

eima said...

sedapnye tak penah sampai lagi yag kat melaka ni cam besh je ...

suka suka said...

Suka yg kat Klebang tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...