Followers MamaTisya

Monday, October 26, 2015

kejutan utk busday girl & town hall session


jumaat lps ada kejutan lg utk busday girl Cyana
kalini rmi skit sbbb ada geng dr opis HLA dtg juga ke Glenmarie
kami tgh prepare kejutan itu...mujur geng lelaki tk blk solat lg


standby dh lilin and tutup lampu....sempat diorang record video
tp tk dpt la nk share ....utk tontonan geng kami shj :)


kek dr Baskin Robbins yg mmg terbaik dr ladang....mmg sodap
kalo yg kecik dlu rm 58 tp thn 2012 la...sure skarang dh naik rege
yg beso ni pn dh menghampiri rm 170++


sementara tgu busday girl naik ke level 3..kita wefie dlu


taraaaaaaaaaa......busday girl terkejutttt & happy...kuat jeritannye :-p


busday girl in action


posing rmi2 ..mujur ada opismate lalu minta tlg snapkn gmbr kami mcm2 gaya ni :)


kena mkn laju222 sbb ptg tu ada townhall session
nmpknye kena repat lg nanti, xpuas rs sbb kena cpt2 mkn hehe:-p

v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v

v
v
v

v
v
v

v
v
v

v
v
v
v

townhall session kali ke-2 ..staff bersama top management


ni masa kali pertama..time ni aku belum pindah glenmarie lg

4 comments:

Julia Johari said...

alaaaaaaaaaa bestnya buat kejutan dekat rakan sekerja mcm ni, terharu lah julia sendiri baca, alalalalalla rasa bestnyaaaaa hehhehe kek baskin robin tu lom pernah julia rasa, next time kena beli gak ni rasa yg kecik pun jadilah...happening!

kayyana said...

wahhhh seronoknye ade org buatkan surprise.. bertuah badan.. hihihi

Azura Aziz said...

cantiknya kek dia..

::EIDA:: said...

sedapnyaaa.......... ! lama ida tak makan BR. hmm nnti nk cari gak laa heeee kecut air liur tgokkkk huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...