Followers MamaTisya

Wednesday, October 28, 2015

wordless wednesday #286


aritu sempat capture follower blog ngan instagram sama 1899
saper2 yg suka mkn2 meh follow IG Mamatisya
aku mmg suka share tmpt mkn or apa saje yg berkaitan ngan makanan 
so uolsss pn bole try jugak...sharing is caring
kt IG cpt skit update...kn blog lmbt skit nk mengarang kn


skarang ank dara suka sgt la menu ayam masak merah
2 ketul utk die sorg..gigih la masak walaupun penat blk dr spital


ni MIL masak aritu
nasi bukhari daging, ayam masak merah & dalca


vkend aritu anak dara request nk mkn kfc...lama xmkn


6 comments:

eima said...

dah follow dah siap request suruh tag kontes lagi hahahah

Bitt (double IS) said...

kann ig cepat skit...blog ni tak tahu la nak buka dalam hp asik typo je...tak typo hilang semua hahahahaha adoiii tu baru tulis lom blogwalking memang boleh pencen! mama tisya ke yang komen dlm fb saya pasal kidzania haritu ya...hehehe fb tu langsung tak boleh cam siapa blogger...maafkan saya ehhehee

Qhaifa Nur said...

Nnti nk terjah la..sedapnya kfc lama x mkn..

kayyana said...

ok nnt yana follow lah... tmpat akak makan jauh dr yana.. mampu tengok je la kak oi.. nnt tag tag la kite klu ada contest tau.. hihihi.. teringin juga nak menang mcm mcm..

Julia Johari said...

ayam masak merah tu aduyaiiiiiiiiii julia pun suka kak 2 ketul x cukup...hehhehe

Ruzana Ibs said...

Kak Ru dah follow IG.
Memberi Kak Ru inspirasi untuk masak / cari makan sedap-sedap.. TQ Amy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...