Followers MamaTisya

Friday, October 9, 2015

Homemade Frozen Food - Karipap Pusing & Kuih Bom Inti Kacang Merah yang sedap !!!


Frozen food ni senang if ada spare kt umh
cthnye ada org dtg, tkde makanan...just goreng je frozen food ni
actually mama ku ada wat jual frozen food ni
Karipap Pusing inti daging + kentang
& Kuih Bom Inti Kacang Merah






Self pickup Fasa 5 Taman Sri Gombak

Glenmarie office : Delivery tertakluk pd stock

 kwn2 sekitar Sri Gombak, if nk order byk , sila inform awal

 sebarang pertanyaan sila whatsapp 011-21328486


ore klate panggil LENGO
org kl panggil kuih bom...aku mmg suka inti kacang merah
aku tk mkn kalo inti kelapa...kalo org jual, mesti aku tnya inti apa :)



tisya suka karipap, kuih bom tu dia takut nk mkn sbb die dgr perkataan BOM
die kata mana bole makan , nanti MELETOP :-p


mamaku tgh tambah stock karipap


Feedback dr pembeli HOMEMADE FROZEN FOOD ...alhamdulillah...TQ juga utk geng opis Glenmarie yg dh order & repeat lagi utk next delivery..kwn2 yg dh masuk list order, hrp bersabar menunggu ye...yg blum order, bole masuk waiting list utk next delivery...SEKALI DAH MAKAN PASTI NAK ORDER LAGI


**kwn2 yg jauhhh, sorry tkde delivery...

5 comments:

Amanda Suria said...

frozen food buat kerja lagi senang...

lieyalatif said...

betul amy...frozen food senang kan kite .... agak2 pagi ke petang tak tau nak buat bekpes ke minum petang ape bleh goreng frozen food ajek.....

el said...

igtkan uols yg buat frozen food..baru nak puji rajinyaaaa haha

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Frozeen food ni penyelamat jika ada orang datang rumah..
Senang jer kan..

lovely said...

rajinnye,saya tak pandai buat kuih,makan je pandai hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...