Followers MamaTisya

Thursday, October 22, 2015

kejadian meja terbalik di Medan Ikan Bakar Muara Sg. Duyung @ Melaka


sambung citer aku holiday melaka sebelum puasa aritu
lps maghrib je trus gerak sbb takut rmi org...walaupun weekdays tp mmg slalu rmi sini
ni kali ke-2 la mkn sini...yg 1st dlu time aku outstation


alhamdulillah time kami smp , tk rmi sgt so trus la dpt meja
menu mlm tu air tembikai 1 jug, udang & sotong celop tepung, 
sayur kailan, telur dadar & ketam masak cili



kusyuk 2 beranak layan handphone



menu fav aku sotong tu




aritu tgk org share kt fb psl tempat menarik di melaka, tgk2 ada gmbr ni dr entry
nasibaik ada credit ke blog...tp sebelum ni ada juga owner dr restoran ni minta izin
nk ltk kt fanpage mereka..ni br ada etika...bkn main cilok je gmbr org kn



2 ekor ketam...jenuh jugak nk perabih :-p





total dinner mlm tu rm 77.40
tp kacang ciput tu rm 2 kena charge
aku lupa nk pesan kt hubbyku jgn mkn sbb time smp 
hubbyku yg tgu kt meja...aku pi pilih menu nk mkn apa
so kalo korang dtg cni, tkyh la mkn kacang ciput tu...kemain charge smp rm 2 kn:-p

v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


masa kami tgh mkn tiba2 hujan turun ngan lebatnya
smp meja terbalik sbb angin kuat sgt
saper yg dok meja kt belah bawah ni smua kena pindah sbb air dh naik
nasibaik meja aku belah atas
ni staff diorang tgh kemas la bila hujan dh reda

8 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Suspen jer MT..
Ingatkan ada org terbalikan meja sebab tunggu lama sangat hahahha..
Rupanya angin yg sangat kuat ye.. smpi terbalik meja.. :P

Peberet akak juga ketam masak cili tu MT :D

eima said...

ingatkan ade org marah sbb harga kacang mahal sgt hahahaha tp mmg ptt terbalikkan sbb harga kacang yg tak masuk akal ytu

syawalsimpsons said...

saspen je tajuk tau kakak...hahahhahah

Rizziela said...

Murah gak harganya kan

Terkejut..ingatkan ada orang gaduh sampai terbalik meja :D rupanyanya hujan

Nooriah Abdullah said...

semuanya nmpk sedapp jee
sotong fav akak tu

Mrs Little Voice said...

ingat ada org mengamuk sampai meja terbalik...hehhehe

Falsya said...

Suspen betul..ingat ade yg ngamuk smp terbalik meja..hahaha..

Mak aiii 2ringgit??..ingatkan free..

Nad MamaZN said...

igt meja akak yg terbalik.. menu terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...