Followers MamaTisya

Friday, October 23, 2015

Vietnamese Spring Rolls yg sedap !!!


korang suka mkn dim sum tk???
aku suka ..slalu kt hotel2 or chinese muslim restorant ada menu ni


Vietnamese Spring Rolls slh 1 jenis dimsum
ni yg telah siap di goreng smlm utk mkn mlm


Vietnamese Spring Rolls bole digoreng atau di steam
tp aku suka goreng sbb rangup di luar , lembut di dalam
pastu cicah ngan sos thai


ni la pakagingnye...1 pack 20pcs RM 17


ada mcm2 lg jenis dimsum...so kalo nak order bole view kt IG Dimsumlah

4 comments:

eima said...

menarik .... mcm sedap je

Sharinginfoz said...

kalau yang suka ni sure tak lepaskan peluang

Julia Johari said...

pernahhh mkn dulu di U-Cafe Wangsa walk ada, sedappppp sgt ranggup kalau cicah dengan sos cili perghhh...murah lah Rm17 banyak tu

kayyana said...

dimsum? yana tak pernah makan la kak.hihihi..boleh try kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...