Followers MamaTisya

Wednesday, October 7, 2015

Fradoo ABC @ Medan Selera Seksyen 2, Shah Alam


last friday, geng lunch ajak p mkn jauh skit
jumaat kn break pjgggg....so kita ke Medan Selera Seksyen 2, Shah Alam
kt shah alam ni byk sgt la tmpt JJCM...mmg sesuai la ngan aku yg suka mkn kn
byk lg nk pegi...cuma rajin or tk je...sbb nk kena rajin drive....hehe


ni la yg femesnya kt sini Fradoo ABC special
tp aku puya Fradoo Coconut Shake
Fradoo ABC ni pernh masuk jjcm kt tv3 tu....so akhirnya smp jua aku kt sini
sempat la merasa skit geng yg order Fradoo ABC special tu..
nk komen sedap sgt tu xleh la sbb aku just rs skit je kn
so tk brp nk feel sgt la rsnye..tp kalo tgk gmbr tu mmg meriah la..mcm2 ado kn
bg coconut shake tu biasa2 je..tk rs sgt coconutnye
rege each tk silap rm 4


hah rmi btul....kami smp sebelum pukul 1pm


dh kata medan selera so mcm2 ada la jual...kami mkn nasi campur
kata geng lunch murah nasi campur ni..mmg murah pn
aku punya nasi+ikan keli+begedil rm 5....ikan keli tu pjgggggg & gemok :-p


time solat jumaat Fradoo ABC ni tutup ye kwn2
nasibaik kami awal so sempat la merasa
die tau aku 1st time dtg kn...geng lunch ckp, kalo vkend rmiiii sgt org
biasa la dh msk jjcm sure rmi kn

4 comments:

Shark Kay said...

phew...
ini kalau dapat lunch set ni mau tertido dalam opis petang.
heheh.
nampak sodap.

idzwa kamaruddin said...

hai sedap nyerrrr!

Nad MamaZN said...

fradoooo sedapnya..! best la jjcm akak time break jumaat.. pjg langkah.. sbb byk tmpt best. cuma nak ngan tak je kan sbb kene drive.. hehe.. pasni leh try food court seksyen 7 plak. kt blkg unisel. byk gak pilihan makanannya. harga leh tahan sbb harga student hehe

Julia Johari said...

Fradoo tu lama dah nak pi...tak pi pun haha
Sebab kedai tu abah kawan saya punya...kalau kenal blogger Erina
Sedapnya sis order, mmg powerlah...hebat betul tgk, meriah dessert tu ha...tak sabar nak mencuba...baiklah ada msa nanti nak cuba sekali...TQ sis mmmuahhh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...