Followers MamaTisya

Tuesday, October 27, 2015

2 tahun tk mkn Sate Kajang Hj. Samuri



ahad lps ada hal kt area kajang...
so lps dh setel ajak adik aku singgah  Sate Kajang Hj Samuri
dlu sebelum ada byk cawangan..sini la tmptnye
tp skarang cawangan terdekat area tmn melati...last pegi thn 2013


harga terkini Sate Kajang Hj Samuri


kt sini ada parking khas yg dkt restoran tp kalo nk dpt free kena rm100 ke atas resit tu
aku parking belah luar je free


10 cucuk sate ayam & 1 gelas air tembikai share berdua



tgh hari slalu org mkn nasi...kami layan sate


aku suka kuahnya...bole hirup


waktu operasi restoran bole refer gmbr ni


**actually nk try sate willy tp adik aku ckp mlm br ada
mayb next time la dpt merasa

6 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Akak pun dah lama tak makan satay kajang haji samuri ni..
Akak suka satay perut..

Wa said...

Wa..dah lebih 2 tahun tak makan sate ni. Salam kenal.../dn follow

Julia Johari said...

Sedap tgk sate tu kak...betul julia pun selalu juga ke situ sekali sekala...pekena kuah ye kaw kaw pekat fuhhh

idzwa kamaruddin said...

lama tak pekene satayy..walaupun bawah office ni jek takde mase plak nak pegi..huhuuu...

FieDaN said...

hai... salam perkenalan ye.. ;)
nice blog.. =)
done follow..
follow me back... ^_^

Nad MamaZN said...

saya prefer sate willy lg banding ngan samuri..tp x larat nak berator tggu giliran..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...