Followers MamaTisya

Friday, July 26, 2013

dinner atas KAYANGAN


citer outstation penang aritu tk abis lg
mlm terakhir kami kt penang, pemborong bw kami dinner
kiranye ni kali ke-2 la mkn kt sini


 time kami smp nmpk bas ni..rupanya ada shooting
Redah Kasi pecah Ekstravaganza
tp tk nmpk la pelakon2nya...tgh rehat kot :-p


kali ke-2 ni tk la rmi mcm kali pertama dlu...
spt biasa meja kami kt atas KAYANGAN


sempat record keek

jom tgk apa menu yg sempat di snap
geng2 lelaki pilih menu nasi..geng pompuan pilih menu western


mcm2 air ada..aku je minum smp 2 air sbbnye menu aku lambat smp:-p

cendawan mutiara..time 1st dlu mkn ranggup..
kali ke-2 ni tk brp rangup tp abis jugak la

 ayam goreng kampung..byk benornya..
tp tk sempat snap yg byk..sempat snap dh tgal skit


nasi beriani peha kambing

mushroom soup 

coselaw & bun

lamb chop


arnab grilled


ostrich grilled


punya la lama tgu menu arnab & ostrich tu..agaknye sbb exotic sgt kn...
org lain dh abis mkn..baru menu aku smp
aku 1st time mkn...sedap jugak..tp kalo tgk lebih kurang sama je kn
kalo korang ke penang try la singgah sini
tq pd pemborong blanje kami dinner mlm tu


aritu kn aku share gmbr ni..rmi yg ckp gmbr 2013 aku slim skit dr 2011
tp aku rs mcm berat je:-p tp apa2pn bln puasa ni berat dh turun 3kg :)


**kwn2 yg blum like lg gmbr aku...minta jasa baik korang tlg like...tq

7 comments:

syawalsimpsons said...

alhamdulillah nampak kurus tu kakak

shark said...

arnab grill pn ada..
hehe..
ramai ker agak2 org oder tue.

Ann Ishak said...

haah nampak kurus

fazilzura said...

wahhh .. slim2..

el said...

sekali je nah p sn..mkn nasi kambing bakar hahaha..bolehlah sedapnye..
nti nak g lagi lah rindulak hehe

Syeeda said...

baru cadang nak buka posa sini esok..huhu

cha said...

teringin nk pg penang jalan jalan carik makan. tgk gmbr akak ni lg membuak2 nk pg :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...