Followers MamaTisya

Friday, July 12, 2013

ralit kunyah Almond Crunchy


sehari b4 puasa, bos bw Almond Crunchy ni bg testing...
b4 ni ada tgk org jual kt fb
nett plak ckp kt petronas ada jual..mayb certain2 petronas kot...
sbb tk nmpk plak petronas area umh aku ada jual Almond Crunchy
 rege kt petronas rm 27 kata nett...
mmg ralit la kalo ada dpn mata..kejap je 1 balang abis..
.aku pn dh order gk...kt opis rmi gk yg order...
bkn bos aku yg buat tp katanye tlg jual onbehalf kwn die...
1 balang rm25..

korang pernah mkn tk Almond Crunchy ni???

13 comments:

Cida de' Nuanza said...

pernah makan...mmg sedap...
dan akan masuk list kuih raya thn ni...insya Allah kalo ada kerajinan.. ;-)

syawalsimpsons said...

penah kat opis ni pon jual jugak

atty's said...

kty belum penah lagi makan almond crunchy nie..ya allah nmpk sedap..
nak cari lah kt petronas nak buat kudap2 mkn dpn tb

Nurhayati Mohd said...

Pernah...agak manis dan sy kurang suka

MRS. K said...

dah beli dgn shilashower. rm24

♥ Wina ♥ said...

sukaa...suka sgt almond crunchy ni!

mmg sekejapan je habis kalau dah start makan ehehehee

Zura@Iwan said...

tak pernah mkn lagi..
tp ada order kat member gak..

sblm raya insyaAllah bleh dpt..

Nad MamaZN said...

Tak penah makan
Tp ada akak blogger tu dia share resepi cane nak buat sendrik =)

Zana Nordin said...

nie kalau dah ngadap...mmg tak boleh nak tinggal..selagi tak habiss

zana buat sendiri amy...

M Zamri said...

pernah makan...ofismate jual...rm25 sebalang...mmg sedap...name je lain sikit....Nutty Thin kot...lupa...

Idayu

Eliss Mie said...

saya pun jual tapi saya punya nuts brittles nama dia from crazie nuts :)

www.elissmie.com/2013/06/tempahan-nuts-brittles-hari-raya-dibuka.html

fazilzura said...

rs cm tau je bos u beli kt ne

cha said...

sodapppp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...