Followers MamaTisya

Tuesday, July 30, 2013

Bernas Royal Cook Premium Basmati Rice

bln puasa selalunya ada jualan khas beras basmati utk staff
stiap sorg limit utk bli 2 kotak shj

dlm 1 kotak ada 4 beg mcm aku pegang tu
so 8 beg utk aku..actually bkn utk aku smua tu
ada yg utk parent aku, adik2 aku & mertua ku jugak

Bernas Royal Cook Premium Basmati Rice- beras Basmati India terbaik katanya
beras ni tkde dijual di pasaran dan mmg khas utk staff shj bole bli
blkang beg tu ada cara2 nk masak

korang suka tk mkn beras basmati???

6 comments:

anna hashim said...

nanti time raya boleh try masak beras ni..wangi betol bau beras ni...

syawalsimpsons said...

sedap kan mkn beras tu kan kakak

shark said...

Xdek kt pasaran?
Kira specel jugak ler tu kak.
Dpt free lg specel tu:-P

JaSSNaNi said...

untung betul dapat beras... save bajet..

Ayu azmir said...

Tak pernah lagi rasa
Insyaallah suatu hari nanti....

Mama Idlan Irsyad said...

wah, bestnya... time2 mcm nila kita nk rembat habis2an kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...