Followers MamaTisya

Thursday, July 11, 2013

tinggal 1 pack je

lps dh abis free makeover 
aku singgah AeonBig jp kt midvalley
nk cr susu pisang..akhirnya jumpa la ni



tp tgal 1 pack je..trus aku rembat..
kt AeonBig tkde plak jual satu-satu
mcm aku bli kt supermarket @isetan,KLCC
tp jimat bli yg 1 pack ada 6 kotak ni..regenye rm 17.90..
kiranye tk smp rm 3 sekotak..aritu aku bli rm 3.50 sekotak...
frust gk kt supermarket @isetan,KLCC dh tkde stock....
hrp2 diorang restock la lg...rindu  susu pisang sedap..
kalo korang jumpa kt mana2 lg ada jual, jgn lupa inform aku tau

**tk smua AeonBig ada jual...kt midvalley ada rak bahagian makanan KOREA


8 comments:

juelee said...

aritu kita jumpa kat midvalley aeon big.. kat rak korea.. mahai gak 6 kotak rm17++

Masya said...

pertama kali sy tgk susu pisang ni ...

YaNTi said...

as salam kak, nak tanya susu pisang tu nga cekelat pepero/yogi tu halal x..sedap je...terliur...

watyz said...

ini yg sekotak akak bg kat aty kan... :)
time kasih la bebanyak.. :)

Nad MamaZN said...

Terasa rasa plak kt tekak ni hehe

syawalsimpsons said...

ala kalo ada dahterjah alamanda dah

Rizziela said...

tak pernah jumpa apatah lagi cuba

next time kalau Nampak bolehlah beli

Cik Puan Rara said...

xpenah try,sedap ke? princess mst suka ni.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...