Followers MamaTisya

Tuesday, July 9, 2013

Burger Bakar Abg Burn @Danau Kota


lama dh aku ngidam nk p mkn 
kemain ngidam kn...kalah org peknen:-p
so ahad aritu ajk adik2 aku p mkn cni

kami pegi kt Jajahan ke-17 @Danau Kota
baru je buka akhir bln 6 aritu tk silap
aku smp dlm kul 9pm camtu..org tk rmi lg
so trus order ...cpt gk servisnya..tkde la tgu lama kn


mcm2 jenis burger ada..pilih je mana korang suka
aku benornya nk try meatball Abg Burn cz rmi ckp sedap kn
ada menu baru sempena Ramadhan...
namanye Burger Al-Lazat...ayam percik bako katanye


order air jus tembikai & carrot susu


smua tk sbr nk mkn...yum2222
ni la meatball Abg Burn yg aku nk mkn sgt tu
ada 10 biji meatball pastu ada wedges ..regenye rm 9.90
sedap jugak meatball ni di tambah plak ngan mushroom sauce 
tp kalo kuah tu pekat skit lg bertambah2 sodap
b4 ni aku pernah mkn meatball sedap kt ikea


yg ni plak Burn Cheese Lamb rm 11.50..
amik yg 1 slice cheese..adik aku nk 2 slice cheese...
aku ckp cukup la 1 slice je:-p
pastu tambah sosej rm 1.50..
siap ada onion ring lg...yummmm

gmbr wajib tuan umh ngan makanan...
mkn burger tkleh nganga beso2..control2:-p
meatball panas2...gigit slow2...hehehe

tebal gk daging kambingnye....


kalo kwn2 yg nk pegi Jajahan ke-17 @Danau Kota
sila cr Red Chair Station...gerainye dlm ni
kalo dr platinum walk tu trus je pastu lalu kawasan uptown 
then trus lg nmpk shell pastu petronas 
 pastu baru nmpk Red Chair Station ni
tp situ tmpt parking terhad..mmg parking tepi2 jln
nk tgk jajahan lain..sila klik http://www.abangburn.com/

**b4 blk aku tapau 2 set meatball utk hubbyku & mama

5 comments:

Nad MamaZN said...

Sedap kan?
Saya suka meatball dia ni
Kot kot cam payah jek nak makan kat ikea cari jek kt abg burn hehe
Rawang burger bakar pun ada wat meatball gak skrg

♥ Wina ♥ said...

alahai meleleh air liur tengok!

belum ade chance nak try lagi..

::NureeN:: said...

adusss... terliur deh..
sedapnyerrrr

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Selamat berpuasa. Maaf dipohon sekiranya ada kesilapan dan kesalahan.

mrs kayrul said...

saya pun dah cuba meatball tue..tue la klu kuah pekat sedapkan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...