Followers MamaTisya

Friday, July 5, 2013

Medan Ikan Bakar Muara Sg. Duyung, Ujong Pasir, Melaka


hrp2 sempat update citer mkn2 b4 puasa
kn bln puasa rmi lak terliurrrr
tp kn bln puasa ada gk menu masak2 kn...
ok jom layan gmbr makan2 kt melaka
pemborong bw kami dinner rmi2 
kt Medan Ikan Bakar Muara Sg. Duyung


kami smp hampir 9pm...nasibaik pemborong dh booking siap2 meja 
so tkde la tgu lama kn..mmg rmi org mkn cni...
tu ada contact number if korang nk dtg cni rmi2 ....bole reserve meja dlu



3 meja bulat..lps tu 4 meja pjg


kt melaka ni kalo mkn kt tmpt ikan bakar ..mmg ada nasi lemak



  smua dh lprrrr...tp tgu dlu cz ada lg lauk2 yg blum smp...

 
siakap bakar..sedap


cicah ngan kicap cili perah limau


 
udang goreng tepung..beso2 udang nye
 
 
ketam black pepper...jenuh nk mkn ...
aku suka lg ketam goreng telur masin


 
sotong celop tepung yg sedap...rangup & tk liat



kerapu sweet sour


ok jom mkn...yummmm


  air kelapa yg sedap..byk isi kelapa

air tebu ..tp aku minum air kelapa je

 
mlm tu aku tk mkn nasi..just ratah lauk2 je..
sbb dh kenyang mkn nasi lemak kt klebang


aku bkn la penggemar ketam...sbb sakit gg bab nk gigit...kena ati2 ..
kn slh gigit sakit..tu nmpk tk tajam tu

alhamdulillah kenyang....terima kasih pd pemborong yg blanje mkn mlm tu
so kalo korang ke melaka try la dtg cni...
dlu pemborong bawa kami mkn kt  
Perkampungan Ikan Bakar Terapung @Umbai
tp kt sana tk sedap..ye la tekak aku yg tk sedap..tekak org lain tktau la kn...
lgpn kt sana ada byk kedai..mayb ada kedai yg sedap..ada yg tk sedap...

lg 1 kalo korang ke melaka bole try gk kt
 Seri Muara Alai Hj Nasir Ikan Bakar 

nk bg direction, aku bkn org melaka...
ni pn follow pemborong kn...so korang sila la google ye

9 comments:

Dee said...

penah mkn kat sini..not bad..sedap jugak..

syawalsimpsons said...

sedapnyer

el said...

kejamnyer gambar2...besar gabak
mcm nak terkeluar biji mato el tgk..giler sedap..haiiii mmg mengiurkanlahhhhhhhhh

cha said...

kalau baca kt blog yg femes mmg kt umbai tu tp ofismate org melaka dia ckp kt umbai tu mahal and x sedap. tempat yg akak pg ni dia selalu pg huhu

Ham Izar said...

Bleh bg no tpn kedai ni x?

mama tisya said...

Ham..Izar..gmbr yg 1st dlm entry ni kn ada no contact tu

Minah Love said...

Salam..nak mintak izin copy gambar nie utk dimasukkan ke page MSD... Nnti kita kredit nama sis k?hehe

Minah Love said...

Kalau nak buat tempahan kat Restoran Muara Sungai Duyung boleh hubungi kat nombor nie 0126362339..thank you

hiezam said...

Kedai ni x accept phone booking. Siapa sampai dia makan sbb servis dia mcm McDonald. Kejap jer sampai makanan tak kira org ramai ke tak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...