Followers MamaTisya

Monday, July 22, 2013

white studio photoshoot with bff


ingat tk lg entry wordless wednesday #128
ada yg tanye photoshoot utk apa
aritu kn aku ada update menang Grand Prize contest BFF Dove
so adiahnya akan kuar majalah CLEO & WANITA
 serta hamper DOVE bernilai rm 150
kami bertiga cuti utk pegi photoshoot kt studio area Cheras


kami dimaklumkan kena pki bj putih & jeans...
actually ada 4 pemenang utk Grand prize
utk photoshoot aritu 2 group pemenang dlu ...
photographer yg snap gmbr kami tu
ada iras Eric Leong yg dlm Deco2 rumah tu



kami posing2 dlu b4 interview 



sempat record keek lps abis interview & lps tu kena makeover


tgh tgu giliran utk di makeover


ada minuman disediakan tp kami puasa kn


1st time photoshoot dlm studio...
yg sebelum ni kami pernah outdoor photoshoot
mula2 posing sorg2..lps tu bertiga..lps tu rmi2 ngan team lg 1
feeling2 mcm model jp...hehe
sakit tulang pipi cz photographer soh gelak nmpk gigi
dh la kami bkn reti sgt kn tp nasibaik ok
hampir 3jam kami dlm studio..
tk sbr nk tgk gmbr2 kami yg akan di email nanti




posing beramai2



tk sangka lak pemenang lg sorg ni, rupanye blogger yg slalu menang contest grand2 jugak
slalu tgk blog die..akhirnya aritu dh jumpa secara live DEVI...
bff aku pn pernah jumpa dh Devi time contest Johnson & Johnson tk silap


so cerita & gmbr kami ni katanye akan kuar majalah september nanti...

12 comments:

combi said...

bestnyeeee ;D

AyuArjuna BiGoshh said...

wah retis :)

::NureeN:: said...

rajin amy msk contest.. slalu menang lak tue..
bestnyerr.. siap photoshoot bagai..
alhamdulillah, rezqi

Ann Ishak said...

kena bagi remainder ni, takut terlepas peluang nak beli majalah Cleo dan Wanita :) boleh tengok uolss dalam majalah tu nanti

Mama Zharfan said...

BESHNYA!!!!!!!!!!!!

zarena heeney said...

lainnya muka amy lepas makover

syawalsimpsons said...

bestnya macam retis tu kakak

~ana~ said...

wah...glamour la kak....:)

Devi da Lil' DeviL said...

it was nice meeting you! :)

Nad MamaZN said...

Kak amy, cantekkknya akak!
Bff akak yg lain pun cun :)
Bestnya p ps :)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Glamer ala2 model ghituu ...

Norliza Nordin said...

best3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...