Followers MamaTisya

Thursday, July 18, 2013

jom bli photobook murah...only rm 45


td tgk kt StreetDeal, tgk ada promo murah utk photobook
b4 this paling murah rm 50...kalini ada semurah rm 45...
so kwn2 yg mmg suka amik gmbr..apa kata korang design gmbr2 tu dlm photobook
aku baru ada 3 koleksi photobook..ingt nk buat utk vacation London & vacation Korea
tp bila ntah nk buat...bz...tkde masa nk mendesign:-p

so kwn2 nk bli bole klik >>>>>>>>>>>StreetDeal

kalo nk tgk koleksi photobook yg aku ada , bole klik link di bwh





http://mamatisya.blogspot.com/2012/06/photobook-honeymoon-4th-anniversary.html


**ada yg tnye b4 this mcm mana nk buat photobook
korang bli dlu voucher..lps tu ada software yg disediakan utk download
lps korang download, korang bole la start design gmbr2 yg korang nk ltk dlm photobook
design tu ikut kreativiti masing2

5 comments:

JaSSNaNi said...

macam best.. murah lak tu.. tq..

Nad MamaZN said...

Saya takde photobook.
Banyak dh koleksi akak ni
Belum campur yg percutian terbaru lagi :)

::NureeN:: said...

murahnyerrr

Iela Fazielah said...

sgt2 menarik..nak cuba buat jugak la

Azura Aziz said...

yeahhh.. so far kt dah ada 3 photobook ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...