Followers MamaTisya

Tuesday, July 16, 2013

share resepi thru whatsapp :)

smlm geng aku dk tnye resepi thru whatsapp
cz vkend aritu depa terliur tgk aku masak
aku tk sempat lg nk share resepi kt blog
cz aku nk update ngan gmbr & cara2nye supaya korang senang nk buat
so smlm aku taip je thru whatsapp ..dh la aku ada discussion...pg2 dh mintak resepi:-p

 
ptg tu,  2 org geng aku ni whatsapp gmbr ayam percik mereka.... 
rupanya 2 org skali geng aku smlm masak menu ayam percik
smua nye kata sedap...alhamdulillah
so kwn2 yg kt blog and fb yg tnye resepi...nanti aku akan share ...tgu tau 



lg sorg geng aku nk masak ikan stim 
so aku bg link soh die tgk resepi siakap stim thai
 siap p cr sos ikan ..nasibaik jumpa:-p
 so ni la hasil gmbrnye....

nasibaik smua geng ada whatsapp..senang jimat credit:)

**kwn2 yg blum vote lg gmbr aku...minta jasa baik korang tlg vote...klik

10 comments:

Cida de' Nuanza said...

hihihi...whatsupp..skang ni zaman serba canggih
n serba mudah..antara nak dgn tak je kan

Myra Jay said...

Wassapp memudahkan kita kan :)

Sis, balik ni insyaAllah Myra vote ye ;D

::NureeN:: said...

hihi...
sama la kita..
mmg kongsi recipi ngan kwn2 kt wassapp gak hehe

Cik Puan Rara said...

vahhhh nk jugak lah buat siakap stim tu =)

el said...

fuhyo kaki ayam pun wat percik cayalahhh..

ayam percik kuah putih kan xnah rasa lagi..

el pun tgh cari resepi percik2 ni
sila share ea hehe

syawalsimpsons said...

akak cepat kak..boleh buat jumaat ni...

Zura@Iwan said...

skrg semua di ujung jari kan..
sng whatsapp je..hehe..

Nad MamaZN said...

Nk try gak wat ayam percik tu..!

cha said...

haha betul kak skrg dh canggih. sy masak pun install application resepi kt phone so nak masak kejap kejap bukak phone haha

Rizziela said...

senang keje kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...