Followers MamaTisya

Monday, July 8, 2013

MBG Fruit Shop @Wangsa Walk


b4 tgk wyg Monster University
hubbyku singgah MBG Fruit Shop ni...die nk bli buah

mcm2 buah yg ada

selain buah2..jus pn ada

bole mix & match korang nk jus buah apa

mcm2 buah ada tp rege bole tahan mhl gk


hubbyku bli buah longan...skit camni rm 2
tp mmg sedap la 


MBG tu stand for "Money Back Guaranteed"
takat ni ada 20 outlet


actually bff aku baru menang camera instax dr MBG contest ni...
b4 ni p wangsa walk tk prasan pn nama shop ni

2 comments:

Fiza Rauf said...

Kedai ni dulu memula aku perasan kat kl sentral. Tmpt aku slalu bli ceri dgn peach masa mengidam peknen hadif dulu.. hehehehe... buahnya segar2 dan ikut musim. Kalo nk cr buah obersi yg best2 cari kat sini la. Tp rege tolak tepi la of course mahal.. tp berbaloi...

Sharinginfoz said...

dah banyak kali tengok tapi tak beli2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...