Followers MamaTisya

Monday, July 1, 2013

Farewell lunch @Restoran Beriani Asif


last week ada mkn2 dept aku... 
sempena ada staff yg resign & transfer
so kami menjamu selera di Restoran Beriani Asif



bab uruskn mkn mmg serah kt aku:-p
so kena la pegi awal tgk smua dh ready ke kn



menarik nampak garlic naan ni



air fav kt sini mango lassi...mmg sedap...pekat & likat
order 5 jug utk 20 org


acar 


lamb shank amik 6 ketul


nasi beriani..tgk la berasnye pjg2222


chicken masala - 2 mangkuk


lamb grill- 2 pinggan



sos utk lamb grill



kami seramai 20 org... cz skali ngan staff kt Lab UPM
lama tk jumpa staff Lab UPM..diorang ckp aku kurusssss:-p
kurussss la sgt....aku rs makin bertambah berat je
mayb sbb diorang lama tk jmpa aku kot:-p
kusyuk masing2 menikmati makanan
alhamdulillah kenyang smp mlm :-)


ni la 2 staff yg di rai...


ni kali ke-2 mkn kt Restoran Beriani Asif
restoran ni kt jln imbi..blkng Fahrenheit...pastu ada lorong2 lg
nk explain pn tk reti..tp kitorang jln kaki je dr opis dlm 15-20minit
kalo korang nk p mkn rmi2..kena reservation dlu cz tempatnye adalah terhad


5 comments:

  1. cantik gambo2 nih. clean n clear

    ReplyDelete
  2. Oo..xthu pun kt imbi ada restoran beriani sedap ek..nti.pose nk cuba la

    ReplyDelete
  3. manggo lassi tu?!
    perghh!!
    likat sungguh!

    ReplyDelete
  4. wahhh lamb shank tuu 6 ketul hah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...